Imaginați-vă clădiri mai sigure cu iluminatul UV-C pentru dezinfectare

Introducere Honeywell

OPTIMAX

Malaiezia

OPTIMAX este o rețea de clinici de oftalmologie de top din Malaiezia, cu peste 300.000 de pacienți satisfăcuți încă din 1995.

Honeywell și Signify au oferit clinicilor noastre o soluție completă pentru dezinfectarea aerului, suprafețelor și obiectelor, care ne permite să comunicăm în mod clar clinicienilor, personalului și pacienților noștri modul în care lucrăm pentru a susține confortul în spațiile noastre.
- Tan Sri Dato' Tan Boon Hock, fondator, OPTIMAX Eye Specialist Center
Provocarea clientului Honeywell

Provocarea

În timpul pandemiei COVID-19, majoritatea clinicilor OPTIMAX au rămas deschise pentru a oferi pacienților servicii vitale de îngrijire a ochilor. Dar, pentru a funcționa în siguranță, clinicile aveau nevoie de soluții care să îmbunătățească calitatea aerului și să susțină eforturile de dezinfectare a suprafețelor pentru a minimiza orice risc potențial de contaminare sau de răspândire a bolii.

Soluția

Am instalat o gamă de produse Philips, inclusiv corpuri de iluminat pentru dezinfectarea aerului superior cu UV-C și cărucioare autonome de dezinfectare cu UV-C. Aceste soluții sporesc confortul prin dezinfectarea aerului și a suprafețelor din încăperi, în timp ce sunt controlate și monitorizate de la panoul de control Healthy Buildings de la Honeywell.

Cazuri similare