Protecție sporită a pacienților din spitale prin dezinfectarea cu UV-C

Introducere – Beijing

Spitalul Universității de Silvicultură

Beijing, China

Acest spital funcționează 24/7, ceea creează necesitatea unei funcționări extrem de flexibile, cu capacitatea de a dezinfecta suprafețele din camerele de rotație.

Inovatoarea tehnologie Philips de dezinfectare a aerului superior oferă un nivel suplimentar de protecție pentru a ne asigura că rutina noastră zilnică nu este perturbată, păstrând în același timp spațiul dezinfectat.
- Junpeng Hou, Manager al Biroului pentru Economii de Energie al Departamentului de Afaceri Generale, Universitatea de Silvicultură din Beijing
Provocarea clientului de la Beijing

Provocarea clienților

În acest spital, era nevoie de dezinfectare pentru mai multe zone, ceea ce a necesitat o soluție integrată de dezinfectare atât pentru suprafețe, cât și pentru aer.

Soluția

În spital, au fost instalate corpuri de iluminat pentru aerul superior în sălile de așteptare, baghete în încăperi și cărucioare în alte zone. În cantină s-au ales baghete simple, fără senzori, pentru bucătărie și sala de mese. În total, au fost instalate 50 de produse: 40 de baghete în încăperi, șapte soluții pentru aerul superior în hol și recepție, două cărucioare și o cameră.

Cazuri similare

Clinica Vauban

Dezinfectarea cu UV-C a suprafețelor și a aerului pentru protecția suplimentară a vizitatorilor, personalului și clienților clinicii Vauban.

Spitalul Mioveni

Spitalul Mioveni - luminat calitativ pentru servicii medicale superioare

Optimax

Ajutăm OPTIMAX să-și realizeze viziunea asupra clădirilor sănătoase