Potrivire perfectă garantată.

Descoperiți beneficiile corpurilor de iluminat imprimate 3D

Următorul dvs. proiect de renovare tocmai a devenit mai ușor. Designul personalizat înseamnă că obțineți ceea ce doriți și se va potrivi garantat. Procesul de proiectare online este ușor și, odată ce ajung produsele, instalarea durează doar câteva minute. În plus, corpurile de iluminat orientate în jos sunt din policarbonat care poate fi reciclat, astfel încât mediul înconjurător va fi și el fericit.

Personalizate pentru dvs.

Conceput pentru a respecta cu precizie specificațiile dvs., corpurile noastre de iluminat imprimate 3D oferă potrivire garantată.

Hassle-free

Vă ajutăm să obțineți corpurile de iluminat orientate în jos de care aveți nevoie pentru următorul dvs. proiect. Ușor de configurat online și de instalat în câteva minute.

Corpuri de iluminat sustenabile

Vă pasă de mediu. Și nouă. Corpurile noastre de iluminat sunt realizate din policarbonat care poate fi reutilizat integral.

imprimate doar pentru dvs.

Vă ușurăm munca

Corpurile noastre de iluminat sunt imprimate doar pentru dvs., iar potrivirea acestora cu orificiile din tavan este garantată, fără a fi nevoie să modificați plafoanele sau să folosiți inele de halo. Mai puțină murdărie, mai puțin efort și un aspect perfect.

Gata cu bătăile de cap

Corpurile de iluminat imprimate 3D sunt calea de urmat dacă doriți o soluție de iluminat personalizată care să corespundă cu precizie specificațiilor dvs. Vă vom scuti de frustrare – și costuri excesive – de la bun început.

Instalare în doar două minute

Designul simplu și construcția dintr-o singură piesă înseamnă că instalarea este ușoară.

Evitați modificarea orificiilor din tavan

Realizate la comandă, corpurile noastre de iluminat se potrivesc garantat. După despachetare, se vor fixa perfect în decupajul existent.

Ornamente integrate pentru un aspect curat

Designul elegant și ornamentele integrate asigură un aspect curat pentru fiecare proiect.

Promisiunea noastră PerfectFit

Vă vom livra corpuri de iluminat orientate în jos cu ornamente integrate și un design elegant, imprimate la dimensiunile dvs. exacte, pentru o potrivire garantată.

Așteptăm cu plăcere să ne contactați

Echipa noastră de vânzări este aici pentru a vă ajuta. Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Aveți idei?

Distribuiți această pagină în rețeaua dvs.