Vă aflați la 6 pași de soluția dvs. de iluminat personalizată

Creați-vă propria potrivire perfectă

Procesul este ușor: utilizați instrumentul nostru online pentru a configura un corp de iluminat orientat în jos personalizat. Este generată automat o fișă de specificații, pe care o puteți trimite distribuitorului pentru a comanda. Veți avea o soluție de iluminare personalizată în 3–4 săptămâni.

6 pași pentru o instalare ușoară.

Cu PerfectFit, scăpați de problemele proiectelor dvs. de renovare. În doar 6 pași!

1. Măsurare

Odată ce ați demontat vechiul corp de iluminat orientat în jos, măsurați orificiul din tavan.

2. Configurare

Utilizați instrumentul nostru online intuitiv pentru a configura un corp de iluminat orientat în jos personalizat care se potrivește exact specificațiilor dvs.

3. Comanda

Descărcați fișa de specificații personalizată și trimiteți-o distribuitorului pentru a comanda.

4. Imprimarea

Designul dumneavoastră personalizat este imprimat în unitatea noastră, pe baza cerințelor dumneavoastră specifice.

5. Livrare

După plasarea comenzii, veți primi corpurile de iluminat orientate în jos în doar 3–4 săptămâni.

6. Instalare

Deoarece corpurile de iluminat orientate în jos au fost imprimate pentru a se potrivi cu orificiile existente, nu este nevoie să modificați plafoanele sau să folosiți inele de halo, iar instalarea este rapidă și ușoară, cu un aspect curat și profesional.

Obțineți-vă propria potrivire perfectă

Obțineți-vă propria potrivire perfectă

Economisiți timp și energie în comparație cu un proces tradițional de comandă. Odată ce măsurătorile sunt introduse, trimiteți fișa de specificații personalizată distribuitorului dvs., astfel încât acesta să știe exact de ce aveți nevoie. 

Complet reciclabil

Minimizați deșeurile prin reutilizarea materialelor. Deoarece folosim policarbonat 100% reciclabil, acest material poate fi topit și reimprimat.

Sprijinirea economiei circulare

Corpurile noastre de iluminat imprimate 3D susțin utilizarea continuă a resurselor. Prin utilizarea policarbonatului reciclabil, designul produselor nostru susține idealurile circularității.

Reduceți-vă amprenta de carbon

Unitățile noastre de producție europene înseamnă un timp de livrare mai scurt și, în consecință, costuri de transport mai reduse, dar și reducerea emisiilor de CO2.

Așteptăm cu plăcere să ne contactați

Echipa noastră de vânzări este aici pentru a vă ajuta. Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Aveți idei?

Distribuiți această pagină în rețeaua dvs.