Vedeți, credeți, realizați

Aflați ce au de spus alți profesioniști

Tehnologia de imprimare 3D a făcut ca selectarea corpurilor de iluminat orientate în jos potrivite să fie ușoară pentru Marcel Hogenes, director tehnic din Țările de Jos. Aflați mai multe despre eficiența pe care a obținut-o în timpul recentului său proiect al unei instalații de iluminat care a utilizat corpuri de iluminat orientate în jos imprimate 3D.

Cele mai recente dintre proiectele noastre

Aeroportul din Madrid

Aeroportul din Madrid

Instalare ușoară și economii de costuri

Aeroportul Barajas din Madrid avea două obiective principale: reducerea costurilor și găsirea unei soluții ușor de instalat. Au bifat ambele criterii folosind corpuri de iluminat orientate în jos PerfectFit.

Unica

Unica

O alegere durabilă pentru o companie ecologică

Unica dorea să creeze o atmosferă primitoare în cantina și zona lor de întâlnire. Și, dat fiind că această companie oferă clienților săi consultanță cu privire la practicile sustenabile, a fost esențial ca și soluția aleasă să urmeze aceeași direcție. Corpurile de iluminat orientate în jos PerfectFit imprimate 3D cu amprentă redusă de carbon au fost soluția ideală.

Salonul SAS

Salonul SAS

O actualizare ușoară, cu un impact major

Salonul aeroportului avea nevoie de o modernizare a designului, dar nu exista un buget pentru schimbări structurale uriașe. Aici au intrat în scenă corpurile de iluminat orientate în jos PerfectFit, imprimate 3D. Salonul SAS a fost transformat într-o zonă confortabilă cu corpuri de iluminat orientate în jos personalizate, care se potrivesc perfect în orificiile existente în tavan, schimbând complet ambianța și creând un aspect nou și elegant.

Fiți profesionist și începeți azi

Fiți profesionist și începeți azi

Procesul este simplu. În primul rând, măsurați orificiile existente în tavan pentru a găsi soluția potrivită pentru dvs. Apoi, proiectați online corpurile de iluminat orientate în jos folosind instrumentul nostru simplu de configurare. Corpurile de iluminat orientate în jos personalizate pot fi create pentru orice deschideri între 150 și 280 mm. După ce vă configurați corpurile de iluminat online, este generată automat o fișă de specificații cu măsurătorile dvs. exacte, care poate fi tipărită și trimisă distribuitorului. Odată plasată comanda la distribuitor, corpurile de iluminat orientate în jos personalizate sunt imprimate și livrate în numai 3-4 săptămâni. Instalați-le în numai câteva minute și bucurați-vă de soluția dvs. PerfectFit.

Așteptăm cu plăcere să ne contactați

Echipa noastră de vânzări este aici pentru a vă ajuta. Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Aveți idei?

Distribuiți această pagină în rețeaua dvs.