Soluții inteligente pentru Tetarom

Parcul Industrial Tetarom

Parcul Industrial Tetarom

Cluj-Napoca, Cluj

Soluţia CityTouch Philips a fost aleasă pentru a administra, monitoriza și controla iluminatul stradal inteligent. Ttehnologia a fost implementată de Philips lighting România, în colaborare cu Elbi Electric & Lighting.

sistem de management CityTouch
Orice oraș inteligent ar trebui să aibă un sistem de management CityTouch al iluminatului public. Odată implementate, soluţiile de iluminat CityTouch ne oferă acces la toate datele necesare.
Adrian Moga, Manager Regional de Proiect, ELBI Electric & Lighting.
Provocarea clientului

Provocarea clientului

Echipa Tetarom exploatează foarte bine beneficiile CityTouch:

  • Flexibilitate: CityTouch permite Tetarom să adapteze iluminatul public la toate scenariile posibile, realizând economii importante de costuri și de energie.
  • Sustenabilitate: Software-ul CityTouch de gestionare a iluminatului combinat cu sistemul de iluminat cu LED-uri pot reduce consumul de energie cu până la 70% și aduc o scădere semnificativă a emisiilor de CO2.
  • Responsabilitate: CityTouch este simplu și eficient, oferind ajutor pentru preluarea în totalitate a controlului asupra infrastructurii iluminatului public.
Iluminatul potrivit

Iluminatul potrivit

CityTouch aplică permanent cele mai recente măsuri de securitate, deoarece software-ul îndeplinește cele mai stricte standarde de securitate cu criptare SSL și autentificare cu doi factori. Philips utilizează același nivel de securitate ca online banking-ul, asigurându-se că datele sunt transmise privat și stocate în siguranţă.

Cazuri similare