Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Podul de la Medgidia,

  un simbol readus la viață cu ajutorul luminilor

  Podul de la Medgidia

  Medgidia, România

   

  În anumite zile ale anului (Ziua Națională, sărbătorile religioase, evenimentele locale), efectele de lumină se pot schimba și personaliza în funcție de eveniment.

  imagine pod Medgidia introduction

  Iluminatul arhitectural

  potrivit poate 

  transforma imaginea unui oraș. Sperăm că aspectul nou și recondiționat al podului va contribui la dezvoltarea comerțului și creșterea turismului în zonă."

   

  -Cristian Bardu, Key Account Manager Signify Romania

  imagine pod Medgidia quote

  Provocarea clientului

   

  Podul Medgidia a fost construit în urmă cu 40 de ani peste canalul Dunăre - Marea Neagră. Nu este doar un simbol al orașului, ci are și un rol funcțional important, deoarece face legătură între cele două părți ale orașului. Dorința primarului și a locuitorilor a fost ca acest pod să fie frumos luminat și în timpul nopții. După reabilitarea sistemului de iluminat funcțional în urmă cu 3 ani, în noiembrie 2019 podul a fost iluminat arhitectural.

  imagine pod Medgidia challenge

  Iluminatul potrivit

   

  Podul are o parte centrală prevăzută cu o arcadă principală și doi piloni de susținere, precum și două părți laterale sprijinite pe 13 stâlpi. Ideea de la care s-a pornit fost aceea de a imita efectele apei și ale valurilor printr-un sistem inteligent de iluminare

  imagine pod Medgidia solution

  Related cases

  • Porturile Tenerife

   Porturile Tenerife

   Autoritatea Portuară din Santa Cruz de Tenerife administrează sistemele de iluminat de pe trei insule dintr-un singur loc cu ajutorul software-ului CityTouch.

  • Oraşul Holbaek

   Oraşul Holbaek

   Descoperiţi cum îmbunătăţeşte Holbæk calitatea vieţii economisind bani cu un sistem de iluminat stradal modern