Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Biroul redevine un spațiu sigur cu Philips UV-C Upper-Air

  Spațiul de birouri Forte Partners

  București, Romania

   

  În contextul pandemiei cauzate de COVID-19, Forte Partners a trebuit să se adapteze rapid, pentru a le asigura chiriașilor confortul de a reveni la birou în deplină siguranță.

  Spațiul de birouri Forte Partners

  Am instalat în biroul

  nostru corpuri de iluminat

  pentru dezinfecția aerului din partea superioară a spațiilor închise. Utilizate pentru siguranța oamenilor care lucrează în clădire, acestea sunt montate la o înălțime care împiedică expunerea directă la sursa de lumină UV-C. Datorită fluxului natural al aerului din încăpere, acest aer dezinfectat din partea superioară este recirculat, pentru cel mai eficient rezultat. De aceea, noi considerăm că este soluția ideală pentru birourile noastre, cât și alte clădiri populate.”  

   

  - Stephen Burke, Construction Director, Forte Partners 

  Provocare

   

  În contextul pandemiei cauzate de COVID-19, Forte Partners a trebuit să se adapteze rapid, astfel că și-a concentrat resursele în identificarea celor mai eficiente proceduri și măsuri de siguranță, pentru a le asigura chiriașilor confortul de a reveni la birou. Cu o atenție sporită asupra nivelului de curățenie, principalul obiectiv a fost să se ofere clienților posibilitatea de a se concentra asupra activităților obișnuite, fără să se îngrijoreze în legătură cu eventualele boli pe care le-ar putea contacta la birou.

  Provocare

  Conceptul și soluția

   

  Fiind o companie inovatoare, Forte Partners avea nevoie de o soluție revoluționară și eficientă pentru clădirea de birouri care găzduiește și sediul central. Astfel,  au fost primii parteneri care au adoptat soluția UV-C de dezinfectare a aerului din partea superioară a încăperii, la sediul lor, prin instalarea a 6 corpuri de iluminat UV-C Philips Upper Air, în spațiul destinat birourilor și în sălile de ședințe. Forte Partners a devenit un pionier în dezinfecția aerului cu UV-C, mergând mai departe și prezentându-l și chiriașilor lor, pentru a le demonstra că este posibil să creeze un mediu unde oamenii se pot întâlni și pot lucra în deplină siguranță.

   

  Echipamentele Philips Upper-Air sunt concepute pentru a purifica aerul prin neutralizarea tuturor germenilor, virușilor și bacteriilor. Acestă tehnologie a fost utilizată pentru dezinfecție pentru mai mult de 35 de ani. În 2020, împreună cu Universitatea din Boston, echipamentele au fost testate și certificate pentru utilizarea în scopuri generale. 

  Fasciculul de raze UV-C este controlat de reflectoarele adaptate și designul louvre specifice corpurilor de iluminat Philips Upper-Air. Acest lucru permite dezinfectarea aerului dintr-un spațiu și asigură continuarea activităților de zi cu zi în zona respectivă în condiții de maximă siguranță, chiar și când dispozitivul este activ. Corpurile de iluminat cu UV-C operează și dezinfectează aerul permanent. Aerul este împins către zona superioară dintr-o cameră prin convecție naturală. Odată ce a fost dezinfectat de corpurile de iluminat, se întoarce și se amestecă cu straturile de aer din partea inferioară a spațiului de birouri.

   

  Acest lucru însemnă că pot funcționa în timp ce sunt oameni prezenți în încăpere, permițând chiriașilor clădirii să rămână în siguranță și să se concentreze asupra sarcinilor zilnice. Soluția este potrivită pentru orice spațiu închis unde oamenii au nevoie de protecție – de la spații de birou, precum proiectul implementat împreună cu Forte Partners, până la școli, magazine și chiar fabrici.Philips Upper-Air equipments are designed to purify the air by neutralizing all the germs, viruses and bacteria. The technology has been used to disinfect for more than 35 years. In 2020, together with University of Boston, we were able to test and certify them for general purposes. 

   

  The beam of UV-C rays is controlled by specific reflectors and the louvre design. This allows the disinfection of the air in a space, while ensuring that day-to-day business activities can continue underneath the area where the device is active. 

  UV-C upper air luminaires disinfect continuously. Air flows to the upper layers of air in a room by means of natural convection. Once it has been disinfected by the fixtures, it flows back down and mixes with lower air layers in the office space.

  This means they can be operated while people are in the room, enabling building users to remain safe and focused on their daily tasks. This solution is suitable for any closed environments where people need protection – from office spaces, as we did here with Forte Partners, but also schools, shops and even factories.

  • Dezinfectare cu UV-C a aerului din nivelul superior al spațiilor închise CM
   Dezinfectare cu UV-C a aerului din nivelul superior al spațiilor închise CM
   Dispozitivul Philips UV-C cu montaj pe tavan(fals) este proiectat pentru a fi utilizat la dezinfectarea aerului din partea superioară a spațiilor închise pentru o gamă largă de apl...

  Cazuri similare

  • Spaţiile de birouri Citi

   Spaţiile de birouri Citi

   Aflaţi cum a redus Citi consumul de energie şi emisiile C02 cu ajutorul iluminatului pentru spaţiile de birouri.

  • Bosch

   Bosch

   Aflaţi cum foloseşte Bosch iluminatul spaţiilor de birouri pentru a crea o atmosferă de lucru productivă şi pentru a economisi energie

  • The Bridge

   The Bridge

   Iluminatul dinamic al clădirilor de birouri