Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Lumină pentru sănătate și bunăstare

  Iluminatul care ajută vindecarea

  Creaţi un mediu de vindecare mai eficient folosind puterea luminii. Lumina nu ne ajută doar să vedem, ci îndeplinește nevoi biologice și emoționale importante. Cu aceste perspective, dezvoltăm și implementăm soluții de iluminat centrate pe oameni, care îmbunătățesc vizibilitatea, performanțele și bunăstarea.

   

  Unitățile de sănătate și îngrijirea bătrânilor pot utiliza lumina pentru sănătate și bunăstare, de exemplu pentru a alinia iluminatul pacienților sau rezidenților cu ritmul nostru circadian uman cu scopul de a ajuta pacienții și rezidenții să doarmă mai bine, să se recupereze mai rapid și să se simtă mai fericiți.*

  Iluminatul care ajută vindecarea

  Beneficiile iluminatului centrat pe om pe scurt

  HealWell stimulează ritmuri de somn mai sănătoase şi ajută atât personalul, cât şi pacienţii să vadă mai bine, să se simtă mai bine şi să funcţioneze mai bine.
  Îmbunătățiți rezultatele medicale folosind un sistem de iluminat, care se aliniază cu ritmurile circadiene ale pacienților
  Îmbunătățiți experiența pacienților cu un sistem de iluminat care îmbunătățește somnul și starea de spirit
  Sporiţi satisfacţia personalului medical folosind, în saloanele de spital, un sistem de iluminat care poate fi reglat instantaneu în funcţie de activităţile efectuate, de preferinţele pacienţilor sau de necesităţile medicale ale acestora.
  Economisiţi energie cu cele mai recente corpuri de iluminat cu LED
  Modernizaţi-vă rapid unitatea alegând un sistem complet, uşor de instalat.
  Integraţi sistemul de iluminat în reţeaua spitalului, sistemul de management al clădirii sau alte sisteme IT pentru a permite monitorizarea şi raportarea centralizată.

  Ce este posibil cu lumina pentru sănătate și bunăstare

   

  Lumina pentru sănătate și bunăstare poate fi oferită ca sistem de control scalabil, cu sau fără fir, conectat în rețea, care gestionează automat un ritm dinamic al luminii diurne. Folosind combinații de lumini bazate pe cercetare, sistemul se aliniază cu ritmul circadian uman pentru a promova un ritm sănătos al somnului și pentru a îmbunătăți confortul pacienților și personalului.

  Studii de caz

  Contactaţi-ne

  Contactați centrul nostru local
  dacă aveţi întrebări sau doriţi informaţii