Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Contrastul este fundamental

  Sistemele optice Fashion Proof Optics

  Intensitate mare a luminii și contrast optimizat


  Generarea unui volum luminos adecvat și crearea de contraste în magazin sunt esențiale pentru a stârni interesul asupra magazinului dvs. de modă. Sistemele Fashion Proof Optics (FPO) au fost dezvoltate pentru a oferi o intensitate maximă a fasciculului. Prin captarea completă a luminii în proiector, intensitatea fasciculului va crește dramatic cu 30 % datorită lentilei Fashion Proof Optic (FPO). Deoarece nu există lumină parazită, efectul asupra contrastului se va dubla.

  Puneți-vă în evidență colecția, creând în același timp o experiență mai vie.

  Intensitate mare a luminii și contrast optimizat

  Fashion Proof Optics (FPO) care focalizează lumina în aureola spotului

  Sistem optic de reflector care are întotdeauna un miez cu aureolă (lumină parazită)

  Gamă largă de opțiuni pentru fascicule


  Puteți crea unghiuri diferite ale fasciculelor, potrivite pentru nevoile dvs. specifice – de la fascicule înguste la fascicule late, cu opțiuni precum reflectoarele sau arhitectura noastră de lentilă Fashion Proof Optic (FPO). Studiul nostru arată că sunt preferate fasciculele cu descompunere lină, fără aureolă. Astfel, am dezvoltat soluția de lentilă Fashion Proof Optic (FPO), pentru a crea intensități mari ale fluxului luminos, cu o descompunere lină a fasciculului, pe măsura preferințelor dvs.
  Redarea culorii

  Creați experiențe cu cea mai bună calitate a luminii

  Știm că emoțiile joacă un rol esențial în procesul decizional al cumpărătorilor și că emoțiile potrivite sunt declanșate de experiența potrivită. Calitatea luminii este elementul cheie care face diferența atunci când încercăm să creăm o experiență în magazin pe măsura brandului.

   

  Calitatea luminii nu se rezumă doar la parametrii și caracteristicile luminii; este felul în care diferitele aplicații de iluminat influențează experiența cumpărătorilor, aspectul și atmosfera unui spațiu și a unei colecții.

   

  Iluminatul de calitate creează experiențe. Stimulează simțurile, cu discreție.

  Cum să atrageți mai mulți vizitatori în magazinul dvs. de modă? Calitatea luminii

  Avantajele calității luminii pe scurt

  Avantajele calității luminii pe scurt
  Economisiţi energie

  Creați o experiență de brand specială

  Creați o atmosferă care unifică identitatea brandului, obiectivul magazinului și identitatea cumpărătorului. Sistemele optice Philips Fashion Proof Optics (FPO) creează intensitatea și contrastul necesare pentru definirea aspectului colecției, a ambianței și identității magazinului.

  Economisiţi energie

  Colecția dvs. în lumina reflectoarelor

  Sistemele optice Philips Fashion Proof Optics (FPO) pun în valoare colecțiile. Datorită spoturilor miniaturizate și controlului excelent al efectului de orbire, sistemele optice unice vor spori intensitatea cu 30 % și vor dubla contrastul pentru a pune colecția în valoare.

  Economisiţi energie

  Îmbogățiți culorile colecției dvs.

  Știm cu toții că nimeni nu crede până nu vede. Tipurile de LED-uri Philips însuflețesc culorile colecției dvs. Accentuați textura naturală și pentru a obține culori adevărate și vibrante. Impresionați-vă cumpărătorii cu o experiență captivantă, creată de calitatea luminii.

  Economisiţi energie

  Măriți impactul vizual și traficul în magazinul dvs.

  Cu un fascicul luminos foarte îngust și de mare intensitate, puteți crea vitrine vibrante și atrăgătoare. Chiar și în zilele însorite, magazinul dvs. își va păstra ambianța deschisă și atrăgătoare.

   

  Pentru a străluci cât mai puternic, trebuie să fii ceea ce ești cu adevărat."


  Roy T. Bennett

  Sistemele optice Fashion Proof Optics explicate în gama noastră TrueFashion

  Videoclip True Fashion

  Studii de caz

  Doriți să știți mai multe?

   

  Discutați cu centrul de contact local pentru întrebări și informații.