Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Siguranță maximizată 
  zi de zi

  Zona publică

  Aeroportul este o destinație pentru milioane de oameni, care se îmbarcă pentru a pleca în călătorii, fie de afaceri, fie de relaxare. Însă, pentru alte milioane de oameni care locuiesc și lucrează în zonă, aeroportul este considerat un vecin. Soluțiile noastre de iluminat pot crea o ambianță de confort și apreciere în zona publică, eliminând poluarea luminoasă și efectele de orbire.

  Parcare

   

  Parcarea auto creează deseori prim impresie despre aeroport. Parcarea acoperită, fără surse de lumină naturală, trebuie să dea senzația de siguranță și organizare. Pe de altă parte, deoarece necesită iluminarea timp de 24/7, aceasta trebuie să fie eficientă și economică privind costurile.

  Iluminarea zonelor de parcare de interior din aeroporturi

  Drumuri și tuneluri

   

  Indiferent dacă ajungi la aeroport cu câteva ore mai devreme sau în ultimul minut, navigarea traseelor și a rețelei de tuneluri din aeroport pentru a găsi locul de parcare sau terminalul corect poate fi un proces descurajant. Siguranța șoferilor și a pietonilor trebuie să fie prioritară. Completarea indicatoarelor fizice cu sistemele de iluminat exterior adecvate poate maximiza eficiența traficului, minimizând în același timp numărul de accidente.

  Iluminatul pentru drumuri în aeroport – prevenirea poluării luminoase

  Doriți să știți mai multe?

   

  Discutați cu centrul de contact local pentru întrebări și informații.