- Europe
- Latin America
- Middle East & Africa
- North America
- Asia Pacific
- BelgiqueFrançais
- BelgiëNederlands
- DanmarkDansk
- DeutschlandDeutsch
- Eesti VabariikEesti
- EspañaEspañol
- FranceFrançais
- HrvatskaHrvatski
- IrelandEnglish
- ItaliaItaliano
- LatvijaLatvijas
- LietuvaLietuvių
- MagyarországMagyar
- NederlandNederlands
- NorgeNorsk
- PolskaPolski
- PortugalPortuguês
- România Română
- SchweizDeutsch
- SlovenijaSlovenščina
- SlovenskoSlovenčina
- SrbijaSrpski
- SuisseFrançais
- SuomiSuomeksi
- SverigeSvenska
- TürkiyeTürkçe
- United KingdomEnglish
- ÖsterreichDeutsch
- Česká RepublikaČeština
- ΕλλάδαΕλληνική
- БеларусьРусский
- БългарияБългарски
- Российская ФедерацияРусский
- УкраїнаУкраїнська
- ҚазақстанРусский

Expertiza pe care vă puteți baza
Totul despre tehnologia iluminatului

Palatul Culturii din Iași: Cel mai mare proiect de iluminat arhitectural cu LED din România
Bucureşti, 2016: Soluțiile de iluminat cu LED Philips lighting pun într-o lumină nouă conceptul arhitectural al Palatului Culturii din Iași, lucrare de excepție proiectată și realizată de I.D. Berindei în perioada 1906 -1925. Inițial Palat de Justiție și Administrație, clădirea găzduiește în prezent sediul Complexului Muzeal Național “Moldova”, reprezentând principalul punct de atracție al regiunii.
În ultimii șapte ani, Palatul Culturii a trecut printr-un amplu proces de restaurare, care a inclus și modernizarea sistemului de iluminat al fațadei, prin montarea de soluții profesionale de iluminat cu LED de înaltă performanță de la Philips lighting. Obiectivul principal al întregului proiect de restaurare, care a stat la baza alegerii soluțiilor de iluminat, a fost acela de a reda comunității cea mai spectaculoasă realizare arhitecturală a stilului neogotic din România. Soluția Philips lighting aleasă a trebuit să se ridice la înălțimea provocării, neinfluențând pe timp de zi arhitectura exceptională a palatului și oferind pe timp de noapte o imagine cu o atmosferă de poveste, apreciată de vizitatori.
„Acum, Palatul Culturii este cu adevărat un simbol al frumuseții și istoriei Moldovei. Apreciem dedicația echipei Philips lighting România, expertiza și soluțiile de cea mai nouă generație integrate perfect cu instalațiile și echipamentele tehnice moderne pe care le-am folosit în întregul proiect de restaurare,” - Dr. Lăcrămioara Stratulat, Manager al Complexului Muzeal Național „Moldova”.

Taking a circular lighting approach
Un interviu cu Anton Brummelhuis, director senior pentru sustenabilitate, Philips lighting
Are loc o revoluție discretă. Modelele de afaceri se schimbă încet, pe măsură ce industria se îndepărtează de modelul liniar tradițional de producție – „resurse, procese, deșeuri” – și se îndreaptă spre o economie circulară – una care este în mod inerent restaurativă prin design. Aceasta înseamnă că își propune să păstreze produsele și materialele la un nivel optim de utilitate și valoare. Unele dintre marile companii ale lumii, inclusiv Hewlett Packard, H&M, Cisco și Unilever, trec la acest mod de producție mai sustenabil. Și, desigur, industria iluminatului nu este imună la aceste schimbări. În acest interviu, Anton va elucida modul în care acest concept afectează companii precum Philips lighting.