Adăugarea unui strat de protecție cu dezinfectarea aerului cu UV-C de la Philips

Iluminat pentru "o nouă normalitate"

Școala Pomme D’Api, Madrid, Spania

Prin intermediul dezinfectării cu UV-C, Philips a oferit în egală măsură liniște sufletească elevilor, părinților și personalului de la școala Pomme D’Api din Madrid, creând un mediu interior mai sigur, fără a perturba dinamica sălilor de clasă.

Dispozitivele de dezinfectare a aerului cu UV-C de la Philips oferă un strat suplimentar de protecție și ne permit să nu mai purtăm măștile pe față. În locurile în care există foarte multe persoane, ar trebui luate măsuri similare.
– Sébastien Dumas, Profesor la școala Pomme D'Api
Dispozitive de dezinfectare a aerului cu UV-C de la Philips

Provocarea clienților

Pentru Pomme D'Api, senzația de siguranță în timpul predării fără a purta mască a fost un pas esențial în adaptarea la „noua normalitate”. Virușii și alte infecții se răspândesc rapid în școlile din categoria sa de vârstă, cu copii cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani, iar aplicarea măsurilor de distanțare socială la o vârstă atât de fragedă este dificilă. Scopul a fost implementarea unui sistem eficient care să fie ușor de utilizat și întreținut și care să contribuie la eliminarea virușilor din școală fără a perturba cursurile.

Unități de dezinfectare a aerului cu UV-C de la Philips

Eficiență, profitabilitate și durabilitate

Pentru a ajuta școala Pomme D’Api să își atingă scopul, au fost instalate două unități de dezinfectare a aerului cu UV-C de la Philips, permițând elevilor să revină la studiul fără mască și eliminând nevoia de distanțare socială sau de săli de clasă de dimensiuni mai mici, fără nicio teamă de infecție. Dezinfectarea aerului cu UV-C este o soluție dovedită care inactivează până la 95 % din microorganismele dintr-o încăpere în doar o oră1. Este portabilă, poate fi folosită în timp ce ocupanții sunt în încăpere și este silențioasă, asigurând faptul că studiul copiilor nu este perturbat.

Concluzia testului Henan Zhongke Lianchuang Test Service Co., Ltd: unitatea de dezinfectare a aerului cu UV-C (UVCA200) de la Philips a fost operată timp de 60 min, respectiv 120 min în camera de testare de 80 m³, iar rata de eliminare a bacteriilor naturale din aer a fost ≥ 95 % în cadrul fiecărui test, ceea ce înseamnă că s-au întrunit cerințele WS/T648-2019 (Cerința generală de igienizare pentru dispozitivele de dezinfectare a aerului)

Cazuri similare