Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Tunelul Zeeburger, Amsterdam

  modernizat

  Tunelul Zeeburger,
  Amsterdam, Olanda


  Tunelul Zeeburger este cel de-al 3-lea tunel din Olanda dotat cu sisteme T-line
  Tunelul Zeeburger Amsterdam

  În
  general,

  instalaţia funcţionează automat"
  Tunelul Zeeburger, Amsterdam

  Provocarea de la client

   

  În luna iunie 2011, VolkerRail a fost însărcinată de Rijkswaterstaat cu înlocuirea instalaţiei de iluminat. În cadrul procesului de selecţie, Rijkswaterstaat şi Vialis au abordat diferiţi furnizori. Philips a fost compania câştigătoare.

  ieşire din tunel

  Iluminatul potrivit

   

  Philips a avut avantajul major de a fi singurul furnizor din Olanda care avea deja experienţa iluminatului cu LED pentru tuneluri. În continuare, am verificat dacă puteau îndeplini setul de cerinţe specifice acestui proiect.  Tunelul Zeeburger este cel de-al treilea tunel din Olanda dotat cu sisteme T-line. Soluţia T-line prezenta mai multe avantaje decât soluţiile pentru iluminatul tunelurilor echivalente.


  T-line este dotată cu tehnologie LED testată, suprafaţa T-line este netedă, corpul de iluminat fiind astfel uşor de curăţat. În plus, lămpile nu mai trebuie schimbate pe durata normală de utilizare a instalaţiei, acest lucru reducând semnificativ costurile de întreţinere pentru Rijkswaterstaat. Mai mult de atât, LED-urile vor funcţiona cel puţin 15 ani.

  Tunelul Zeeburger, Amsterdam modernizat

  Echipa

  Rijkswaterstaat

  Vialis

  Cazuri similare