Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Iluminat pentru tuneluri

  confortabil şi sustenabil

  Tunelul Boxem,
  Zwolle, Olanda


  Sistemul TotalTunnel de la Philips reprezintă o abordare holistică în ceea ce priveşte iluminatul tunelurilor. Permite companiei Philips să îşi canalizeze expertiza în tehnologia LED către soluţii personalizate pentru clienţii săi.
  Abordarea TotalTunnel pentru Tunelul Boxem

  Aveam
  nevoie de un

  partener de încredere, cu experienţă şi cunoştinţe vaste privind iluminatul tunelurilor. Şi am găsit ce doream!”
  Abordarea TotalTunnel pentru Tunelul Boxem

  Provocarea de la client

   

  Tunelul Boxem a fost finalizat recent în punctul de intersecţie dintre un drum de provincie şi un curs de apă. A fost conceput sub forma unui tunel cu un singur tub şi două benzi de trafic. Tunelul a fost realizat conform conceptului TotalTunnel de la Philips şi a fost dotat cu corpuri de iluminat cu LED de la Philips de ultimă generaţie pentru tuneluri FlowStar şi cu sistemul de comandă TunneLogic.

  ieşire din tunel

  Iluminatul potrivit

   

  Cu instalaţia noastră FlowStar optimizată pentru reglarea flexibilă a luminozităţii cu ajutorul TunneLogic şi cu durata de utilizare îndelungată a sistemelor FlowStar, vom face economii de energie de 34% în fiecare an, comparativ cu celelalte sisteme pentru iluminatul tunelurilor.

  Datorită duratei de viaţă extinse a LED-urilor, sistemul de iluminat aproape că nu necesită servicii de întreţinere. Astfel economisim timp, bani şi reducem întreruperile de trafic deoarece, acest tip de lucrări necesită închiderea tunelului.

  Avantaje

  ieşire din tunel
  tunnel logic

  TunneLogic

  TunneLogic este un sistem dedicat pentru controlul şi monitorizarea tunelurilor, conceput special pentru tehnologia LED.

   

  Vizualizare produs

  Echipa

  Provincia Overijssel

  Municipalitatea Zwolle

  Beenen

  Salverda

  Cazuri similare