Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  O distracţie binevenită

  pentru pacienţii mici

  Spitalul de copii din Birmingham, Marea Britanie  

   

  Aflaţi cum noul sistem de iluminat pentru spitale a redus anxietatea la Spitalul de copii din Birmingham, Marea Britanie.

  Imagination Light Canvas de la Iluminat Philips la Spitalul de copii din Birminghan

  În cei peste 10 ani
  de când se desfăşoară

  programul EHE, am observat în mod repetat că mediile primitoare şi liniştitoare influenţează enorm felul cum ne simţim şi procesul de vindecare”.

   

  -Sarah Waller, Director, The King’s Fund EHE

  Un copil amuzat de Imagination Light Canvas de la Iluminat Philips nu dă niciun semn de anxietate la Spitalul de copii din Birminghan
  Un copil lângă Imagination Light Canvas de la Iluminat Philips

  Provocarea de la client

   

  Spitalul de copii din Birmingham, Marea Britanie, este un pionier al serviciilor medicale centrate pe oameni. În ultimii 10 ani, a participat la programul lansat de King’s Fund „Îmbunătăţirea mediului de vindecare” (EHE) care a arătat că un mediu primitor şi liniştitor accelerează procesul de vindecare. Dar în ce fel ne poate ajuta lumina?

  Un copil atinge Imagination Light Canvas la Spitalul de copii din Birminghan

  Iluminatul potrivit


  Înainte de renovare, secţia de urologie pediatrică nu era un loc prea plăcut pentru vizite. Era situată pe un etaj inferior al spitalului - un loc întunecat, trist şi monoton. Unii micuţi veneau în această secţie de trei sau patru ori pe săptămână, ocazie cu care puteau deveni foarte neliniştiţi şi anxioşi. Era evident că îmbunătăţirea mediului le-ar fi schimbat enorm viaţa.

  Îmbunătăţirea secţiei a fost o joacă, graţie unei inovaţii pentru iluminatul unităţilor medicale. În cadrul renovărilor, Spitalul pentru copii din Birmingham a instalat sistemul revoluţionar „Imagination Light Canvas”, primul de acest fel din Marea Britanie. Peretele luminos inovator, cu dimensiuni de 3 metri pe 1,5 metri, este format din 144 de careuri cu LED care afişează culori vii. Exteriorul peretelui a fost iluminat cu iColor cove care completează tabloul cu o strălucire caldă.

  Pe lângă faptul că pe perete sunt afişate animaţii pre-programate, copiii îl pot atinge, pot glisa imaginile şi pot lovi panoul pentru a crea spectacole amuzante cu lumina. Peretele este un element care îi antrenează imediat pe micuţi în aşteptarea tratamentului sau cei veniţi în vizită cu familia. Buna dispoziţie din secţie a crescut şi, datorită LED-urilor economice, noul sistem consumă energie cât un aparat de prăjit pâine.

  „Imagination Light Canvas este exemplul perfect pentru iluminatul care poate ameliora sănătatea şi buna dispoziţie a oamenilor. Dar, confirmarea supremă vine atunci când vezi figura unui copil care se luminează de cum pune piciorul în sală – doar pentru asta am făcut totul.”

   

  -Peter Maskell, Preşedinte, Philips Electronics

  Cazuri similare