Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Atenuăm anxietatea

  cu ajutorul luminii

  Spitalul de Copii Altona, Hamburg, Germania

   

  Aflaţi cum iluminatul pentru spitale sporeşte confortul la Spitalul de Copii Altona, Germania

  Mediul plin de culoare şi liniştitor de la Spitalul de Copii Altona iluminat cu soluţii de la Iluminat Philips

  Un mediu plin de culoare
  şi liniştitor

  este esenţial pentru copiii şi tinerii grav bolnavi deoarece ameliorează stările de anxietate. Din acest motiv evit[m atmosfera tipic[ de spital. Soluţia de iluminat furnizată de Philips ne ajută să creăm o ambianţă pozitivă cu camere luminoase şi primitoare”.

   

  -Swen Höpfner, Director administrativ asistent, Spitalul de Copii Altona (AKK), Hamburg

  Saloane pentru pacienţi la Spitalul de Copii Altona iluminate cu soluţii de la Iluminat Philips

  Provocarea de la client

   

  Atunci când Clinica Bergmannsheil Buer a deschis o secţie nouă cu 31 de paturi, a încercat să creeze o atmosferă care să nu aibă aerul tipic de spital şi să semene mai mult cu un hotel. Echipa Philips era pregătită să ajute dar crearea unei ambianţe plăcute, decorative era doar o parte a provocării. Existau standarde ridicate de igienă şi tehnologie de respectat iar clinica trebuia să fie extrem de eficientă energetic şi să îşi recupereze rapid investiţia.

  Iluminatul potrivit


  Iluminatul cu LED era exact soluţia necesară. Pentru a furniza o soluţie economică la un preţ accesibil, am montat 128 de corpuri de iluminat DayZone în saloanele pentru pacienţi, în saloanele pentru părinţi, în saloanele rezidenţiale şi în zona de recepţie. Lumina plăcută, fără efecte de orbire generează o ambianţă primitoare şi confortabilă pentru personal şi pacienţi.

  În băi, au fost folosite corpurile de iluminat economice, orientate în jos LuxSpace pentru a crea o ambianţă caldă, potrivită. Iluminatul de fundal de pe holuri şi din zonele de luat masa a fost realizat cu iW Cove Powercore care oferă efecte de iluminat colorate şi plăcute. Unitatea Powercore poate fi reglată în ceea ce priveşte temperatura de culoare şi intensitatea luminoasă, permiţând personalului să optimizeze atmosfera în viitor.
  Pe exteriorul clădirii, am adăugat corpuri cu LED şi spoturi încastrate pe faţadă.

   

  Unitatea are acum un aer relaxat atât la interior cât şi la exterior. Impresia este foarte diferită de spitalele tipice; culorile vii şi ambianţa revigorantă aproape că te fac să uiţi că te afli într-un spital.

  Deoarece s-a folosit tehnologia LED, iluminatul este sustenabil şi, mai presus de toate, necostisitor, dată fiind nevoia redusă de întreţinere, consumul minim de energie şi durata de viaţă îndelungată.

  Cazuri similare