Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Arătăm că ne pasă 
  cu ajutorul culorii

  Hands for Children,

  Hamburg, Germania

   

  Descoperiţi cu îi face Hands for Children pe copii să se simtă ca acasă cu ajutorul iluminatului dinamic

  Salon pentru pacienți iluminat cu produse de la Iluminat Philips

  Kupferhof este
  primul cămin de îngrijire temporară

  pentru copii cu dizabilităţi grave din Hamburg. Întreaga familie poate petrece câteva zile aici, având parte de o experienţă reală de relaxare. Iluminatul modern cu LED de la Philips contribuie şi el la acest efect prin crearea unei ambianţe plăcute”.
   

  - Steffen Schumann, Vorstand Hände für Kinder e. V.

  Cuplu cu un copil la hands for children
  Salon pentru pacienți iluminat cu produse de la Iluminat Philips

  Provocarea de la client

   

  Kupferhof este o instituţie orientată către viitor pentru copii cu dizabilităţi grave. Deţinută de asociaţia de caritate Hände für Kinder e. V. („Mâini pentru copii”), oferă sejururi temporare pentru copii, astfel încât familiile să îşi poată reîncărca bateriile. Philips a fost rugată să asigure o soluţie de iluminat plăcut dar şi practic în clădiri.

  Coridor la hands for children

  Iluminatul potrivit

   

  Căminul de îngrijire Kupferhof a avut abordare modernă privind unitatea. Datorită atenţiei sporite acordate îngrijirii intensive, pline de compasiune a pacienţilor găzduiţi, totul trebuia să fie proiectat astfel sejurul să fie cât mai plăcut posibil pentru fiecare copil. Acest lucru însemna crearea unui mediu care să poată fi adaptat la nevoile individuale ale pacienţilor şi să îmbunătăţească starea de spirit a acestora.

  Ne-am lansat în dezvoltarea unui concept de iluminat unic. Pe coridoare au fost montate panouri luminoase mari, iluminate cu motive colorate plăcute pentru copii care alternează continuu. În saloanele pentru pacienţi, iluminatul indirect de deasupra ferestrelor generează un efect plăcut de lumină naturală iar lămpile decorative şi luminile de noapte invocă emoţii pozitive. Iluminatul cu LED din dormitoare este eficient şi fiziologic, facilitând ritmurile de somn-trezire cu ajutorul lămpilor de masă „myBuddy”.
   

  A fost folosită o selecţie largă de lămpi şi corpuri de iluminat în restul clădirii, pentru a crea o ambianţă plăcută şi primitoare în fiecare încăpere. Cerinţele de siguranţă împotriva incendiilor au fost îndeplinite prin instalarea sistemului FP-secure pe coridoare, un sistem care combină materiale de protecţie pentru tavane şi corpurile de iluminat de înaltă performanţă de la Philips.

  Sistemul personalizat reprezintă un concept de iluminat sustenabil inovator în domeniul serviciilor de îngrijire. Pe lângă faptul că asigură siguranţa şi fericirea copiilor, LED-urile economice menţin şi costurile la un nivel scăzut.

  Cazuri similare