Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Mediu

  clinic

  mai puţin clinic

  Clinica Bergmannsheil Buer,
  Gelsenkirchen, Germania
   

   

  Descoperiţi cum a reuşit Clinica Bergmannsheil Buer să ofere servicii mai bune de îngrijire a pacienţilor cu ajutorul iluminatului în domeniul sănătăţii

  iluminatul saloanelor pentru pacienţi

  Este impresionant
  cât de mult

  poate schimba lumina potrivită atmosfera în bine”

  Provocarea de la client

   

  Atunci când Clinica Bergmannsheil Buer a deschis o secţie nouă cu 31 de paturi, a încercat să creeze o atmosferă care să nu aibă aerul tipic de spital şi să semene mai mult cu un hotel. Echipa Philips era pregătită să ajute, dar crearea unei ambianţe plăcute, decorative era doar o parte a provocării. Existau standarde ridicate de igienă şi tehnologie de respectat, iar clinica trebuia să fie extrem de eficientă energetic şi să îşi recupereze rapid investiţia.

  soluţii de iluminat pentru coridoare

  Iluminatul potrivit


  Clinica Bergmannsheil Buer din Gelsenkirchen este un spital care asigură servicii complete şi tratament de vârf pentru 20.000 de pacienţi internaţi în fiecare an. În cadrul unui proiect pilot, directorii au căutat modalităţi de a ameliora aerul steril şi impersonal al unei secţii, cu sisteme de iluminat cald şi decorativ care să poată fi controlat de pacient.

  Iluminatul cu LED era exact soluţia necesară. În saloanele pentru pacienţi, în jurul tăbliilor din lemn, au fost montate benzi decorative cu LED-uri care emit lumină indirectă, cu o lampă pentru citit integrată pentru a permite pacienţilor să citească cu uşurinţă cărţi şi reviste. Gama DayZone a înlocuit corpurile de iluminat convenţionale pentru iluminatul general din saloane, oferind o lumină plăcută, uniformă, fără strălucire orbitoare, cu un efect decorativ de coroană pe plafon. Pe coridoare s-a realizat un iluminat practic şi atrăgător cu spoturi StyliD Mini încastrate în perete şi corpuri de iluminat orientate în jos LuxSpace Mini. În completarea lor au venit corpurile colorate pentru iluminatul bolţilor care au evidenţiat uşile.

  Noile sisteme de iluminat sunt controlate cu sisteme de comandă dinamice cu ecran tactil, care permit personalului să regleze culoarea luminii şi să creeze ambianţa dorită cu ajutorul setărilor pre-programate. Pacienţii, personalul şi administratorii sunt încântaţi de rezultate. Ambianţa confortabilă, liniştitoare ajută recuperarea pacienţilor, creând în acelaşi timp o atmosferă plăcută pentru angajaţii clinicii. Serviciile medicale nu au fost niciodată atât de prietenoase.

  „LED-urile moderne înseamnă că avem o calitate excelentă a luminii în ceea ce priveşte reproducerea culorii, reducerea strălucirii orbitoare şi confortul vizual. De asemenea, economisim foarte multă energie în secţie, iar durata de utilizare îndelungată este sinonimă cu costurile de întreţinere mai mici. În consecinţă, am obţinut cele mai bune rezultate posibile din toate punctele de vedere”.

  Cazuri similare