Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Facilităm

  servicii de îngrijire non stop

  Clinica Asklepios
  Barmbek, Germania

     

  Aflaţi cum ajută sistemele de iluminat pentru unităţi medicale Asklepios Barmbek să asigure servicii de îngrijire non stop.
  Faţada Clinicii Asklepios Barmbek iluminată cu sisteme Iluminat Philips

  Noi cei de la Clinica Asklepios,

  ne-am înregistrat

  în Programul Spitalul Eco. Din acest motiv, pe coridoarele spitalului nostru, folosim o soluţie de iluminat modernă cu LED, economică şi durabilă, furnizată de partenerul nostru, Philips. Este foarte important pentru noi, deoarece toate coridoarele trebuie să fie iluminate în permanenţă."

   

  -Stefan Tefke, Director spital, Tehnologie-Achiziţii-Logistică-IT

  Iluminat Philips luminează coridoarele Clinicii Asklepios Barmbek, Germania

  Provocarea de la client


  Asklepios este lider în medicina modernă. Cu 150 de unităţi deschise în Germania, este cel mai mare operator de spitale private din Europa. După ce sucursala Barmbek s-a înscris în noul program guvernamental Spitalul Eco, a avut nevoie de o soluţie care să crească sustenabilitatea fără întrerupă serviciile medicale furnizate non stop.
  Coridoarele Clinicii Asklepios Barmbek iluminate cu sisteme Iluminat Philips

  Iluminatul potrivit

   

  Am început prin înlocuirea celor 3.600 de tuburi fluorescente instalate pe coridoare cu tuburi MASTERLED. Aceste corpuri de iluminat facilitează traficul pe coridoare cu ajutorul luminii strălucitoare şi confortabile. În plus, tuburile emit o lumină fără pâlpâiri, au un consum minim de energie şi durează de trei ori mai mult decât cele fluorescente. De asemenea, am montat corpuri de iluminat 944 LuxSpace şi 577 Luxspace pe coridoare.

   

  Noile corpuri de iluminat vor asigura economii de energie continue mulţi ani de zile, fără să necesite întreţinere. Modernizările au continuat în băi şi toalete, unde am instalat corpuri de iluminat orientate în jos 78 LuxSpace Compact Power. Pentru iluminatul general din alte zone, am instalat 1.000 de lămpi MASTER LEDspot GU 5.3. Noile corpuri de iluminat emit o lumină de înaltă calitate pentru a spori vizibilitatea personalului, creând în acelaşi timp o ambianţă liniştitoare pentru pacienţi şi vizitatori. Sistemul de iluminat al spitalului întruneşte toate cerinţele şi facilitează procesul de vindecare a oamenilor, zi de zi.

   

  De la trecerea la tehnologia LED, consumul de energie în zonele renovate a scăzut substanţial cu 1.172.290 kWh anual (21%). Economiile totale ale spitalului ajung în jur de 164.120 Euro iar emisiile de CO2 au fost reduse semnificativ. Pe lângă acestea, datorită lămpilor LED care asigură 50.000 de ore de utilizare, costurile de întreţinere au scăzut iar întreruperile activităţii au fost minimizate.

  • MASTER LEDtube EM/Mains
   MASTER LEDtube EM/Mains
   Philips MASTER LEDtube integrează o sursă de lumină cu LED în forma tradițională a tubului fluorescent. Construcţia sa unică creează un aspect vizual perfect uniform, care nu se de...
  • MASTER LEDspot MV
   MASTER LEDspot MV
   Cu un fascicul luminos cald de accent, asemănător cu cel al lămpilor cu halogen, MASTER VALUE LEDspot MV este perfect pentru iluminatul cu spoturi. Datorită valorii CRI ridicate, a...

  Cazuri similare