Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Menţinerea vigilenţei

  cu ajutorul luminii

  Centrul Medical Lindehof,
  Olanda

     

  Aflaţi cum ajută lumina personalul de la Centrul Medical Lindehof să îşi menţină vigilenţa.
  Birou de la Centrul Medical Lindehof iluminat cu sisteme de iluminat de la Philips

  Este foarte luminos, iar

  lumina este mai puţin

  obositoare pentru ochi datorită randamentului luminos ridicat. În plus, economisesc până la 50% la facturile de energie. Fără ajutorul Philips Lighting Capital nu aş fi făcut niciodată această investiţie şi nu aş fi resimţit toate aceste beneficii”.

   

  -Jan van der Meij, Medic generalist şi co-proprietar al Centrului Medical Lindehof

  Cabinet medical la Centrul Medical Lindehof iluminat cu sisteme de la Iluminat Philips

  Provocarea de la client


  Centrul Medical Lindehof din Hazerswoude-Dorp este un furnizor de servicii medicale multidisciplinare. Găzduieşte un cabinet de medicină generală, o farmacie, un cabinet de fizioterapie şi un Centru pentru Tineret şi Familie. Philips şi-a asumat sarcina de furnizare a unui sistem de iluminat care să ajute personalul să îşi menţină vigilenţa şi concentrarea.
  Sistemele economice LED de la Philips asigură iluminatul în cabinetul de la Centrul Medical Lindehog

  Iluminatul potrivit

   

  Proprietarii centrului sunt dedicaţi sănătăţii. Nu numai sănătatea pacienţilor, ci şi cea a mediului. Din acest motiv, era esenţial ca centrul să fie dotat cu un sistem de iluminat ecologic care să inducă şi o stare de bine. Cu toate acestea, costul era una dintre probleme. Philips Lighting Capital a putut oferi ajutor prin intermediul unui acord de leasing pentru investiţia iniţială.

   

  După ce proiectul a primit undă verde, am început operaţiile de instalare a sistemului de iluminat economic cu LED. Am folosit gama PowerBalance pentru a asigura confortul vizual în zonele de lucru. Am făcut această alegere pe baza proprietăţilor sale de iluminat revigorant, suficient de puternic pentru a elimina lămpile de birou dar fără a fi orbitor. Deasupra paturilor pacienţilor, plafonierele CoreView asigură o vizibilitate excelentă pentru personalul medical.

   

  Luminile sunt controlate cu sistemul OccuSwitch DALI, dotat cu senzori de prezenţă şi lumină naturală pentru a regla nivelul intensităţii automat, eliminând astfel consumul excesiv de energie.  „Chiar sunt încântat de sistemul de iluminat.” declară co-proprietarul Jan van der Meij. „Lumina este foarte plăcută şi mai puţin obositoare pentru ochi datorită fluxului luminos ridicat.”

   

  Tehnologia economică LED şi sistemele de comandă inteligente contează enorm. Comparativ cu iluminatul convenţional, noul sistem va asigura economii de până la 50% privind energia şi costurile asociate. În plus, lămpile nu necesită înlocuire în următorii 20 de ani.

  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Atunci când e vorba de iluminatul unui spaţiu de birouri cu aparate de iluminat cu LED, oamenii doresc în general să investească în sustenabilitate cu condiţia recuperării investiţ...

  Cazuri similare