Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Un viitor luminos pentru un centru medical

  Centrul Medical Fanø,

  Nordby, Fanø, Danemarca

   

  Aflaţi cum reuşeşte Fanø să îşi păstreze personalul calificat

  Zone de circulaţie iluminate cu sisteme de la Iluminat Philips

  Fanø va oferi ceva diferit

  şi, din acest motiv, gândim şi acţionăm sustenabil sub toate aspectele”.

   

  - Director şef municipal, Lars H. Olsen, Municipalitatea Fanø.

  Exteriorul Centrului medical Fano iluminat cu sisteme de la Philips
  Prim plan cu panoul textil luminos

  Provocarea de la client

   

  Municipalitatea Fanø avea speranţe mari pentru noul său centru medical. Unitatea cu o suprafaţă de 3.100 m2 găzduia toate facilităţile medicale de pe insulă şi un institut de instruire. Dar, pentru a menţine nivelul înalt de profesionalism al personalului de pe insulă, era nevoie de ceva deosebit. Putea fi oare de ajutor un sistem de iluminat nou?

  Intrarea centrului fano iluminată cu sisteme de la Iluminat Philips

  Iluminatul potrivit

   

  Pentru a atrage şi a păstra personalul medical calificat, era nevoie de un mediu atractiv şi de facilităţi moderne. Totuşi, municipalitatea avea alte obiective privind centrul. Datorită locaţiei sale în Marea Wadden, Fanø este foarte expus la schimbările de mediu şi climă. În consecinţă, municipalitatea lua constant pulsul soluţiilor energetice alternative şi dorea să utilizeze LED-urile economice.
   

  Sistemul de iluminat inovator a fost implementat peste tot în centru. Corpurile de iluminat orientate în jos Luxspace asigură un iluminat echilibrat, uniform în unitate, mediul fiind astfel mai sigur pentru persoanele cu vederea slăbită. Au fost montate sisteme de comandă ColorChaser Touch pentru a modifica temperatura luminilor în anumite zone. Astfel, cei de la centru pot crea ambianţe liniştitoare dacă este cazul, pentru a alina anxietatea pacienţilor din sălile de aşteptare.
   

  Lumina clară, de calitate superioară a LED-urilor a transformat centrul medical într-un loc de muncă plăcut. Mai mult, noul sistem economiseşte energie şi reduce emisiile de C02 iar trecerea la LED-urile longevive a eliminat şi nevoia de înlocuire periodică a celor 1.300 de lămpi cu mercur. Planul de păstrare a personalului calificat a dat roade şi, în plus, scorul de sustenabilitate a centrului a crescut şi el sănătos.

  Noul sistem de iluminat cu LED de la centru a redus consumul de energie şi emisiile de C02 cu aproape 70%.

  Cazuri similare