Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Reîntinerirea

  clădirilor frumoase

  Grand Île,
  Strasbourg, Franţa


  Aflaţi cum îi uimeşte şi îi inspiră lumina pe vizitatori la Grand Île
  Clădire din Grand Île iluminată cu sisteme de iluminat exterior de la Philips

  Execuţia oricărui
  plan de iluminat

  trebuie să respecte compoziţiile arhitecturale şi urbane. Iar în cazul tehnologiei LED, aveţi şi flexibilitatea de a controla calitatea luminii albe”.

   

  - Jean-Yves Soetinck, proiectant sistem de iluminat, Acte Lumière

  Oameni admirând iluminatul arhitectural în faţa unei clădiri din Grand Île, Strasbourg iluminate de Iluminat Philips
  Philips iluminează Grand Île din Strasbourg cu efecte de lumină uimitoare

  Provocarea de la client

   

  Grand Île este un tezaur de frumuseţe istorică. Insula pitorească, situată în centrul istoric al oraşului Strasbourg, oferă o panoramă de excepţie prin deliciile arhitecturale şi scena feerică a malurilor râului. I-ar putea ajuta un nou concept de iluminat pe turişti şi localnici să redescopere zona?

  Iluminatul de exterior de la Philips evidenţiază detaliile frumoase de arhitectură pe o clădire veche din Grand Île, Strasbourg

  Iluminatul potrivit 


  Atracţiile oferite de Grand Île sunt o adevărată delectare pentru ochi. Situl înscris în patrimoniul mondial UNESCO găzduieşte Catedrala din Strasbourg, muzeul de istorie, vama veche şi multe altele. Totuşi, mai multe clădiri stăteau ascunse în întuneric. Un sistem de iluminat actualizat ar fi asigurat un iluminat mai coerent şi ar fi reliefat elementele deosebite ale clădirilor.

   

  Iluminatul peisagistic cu LED era ideal. S-au folosit reflectoarele DecoScene LED pentru a pune în evidenţă arhitectura uimitoare cu o gamă variată de temperaturi de culoare. Prin realizarea unui joc de tonuri, proiectanţii sistemului de iluminat au putut accentua detaliile arhitecturale variate. Clădirile ies acum în evidenţă pe linia orizontului cu o strălucire care se oglindeşte în apa de dedesubt.

   

  În apropierea râului, podurile şi pereţii au fost aduşi la viaţă cu instalaţii LEDline2 şi reflectoare iW Blast PowerCore. Scăldând suprafeţele de piatră în straturi de lumină colorate subtil, lămpile au transformat fiecare punct întunecat într-un element decorativ unic. Panorama Grand Île capătă acum un aer fermecător pe timpul nopţii, inspirând vizitatorii şi localnicii cu frumuseţea sa splendidă.


  Iluminatul din Place du Château face o trecere blândă de la sol la faţade, evidenţiind părţile superioare şi limitând umbrele. Rezultatul este un aspect maiestuos care a reîntinerit zona.

  • LEDline² BCS710/713/716/719/722
   LEDline² BCS710/713/716/719/722
   LEDline² este un corp de iluminat liniar razant, de performanţă ridicată, care creează efecte decorative de cortină luminoasă. Liniaritatea corpului LEDline² este concepută pentru ...
  • iW Burst Powercore
   iW Burst Powercore
   iW Burst Powercore este un reflector exterior cu LED-uri, de putere mare, proiectat pentru iluminat de accent şi local. Combină canale LED calde şi reci pentru a oferi temperaturi ...
  • iW Blast PowerCore BCP474
   iW Blast PowerCore BCP474
   iW Blast Powercore is an intelligent, high-performance white-light LED fixture offering adjustable color temperatures ranging from a warm 2700K to a cool 6500K. Rated for outdoor u...

  Punem monumentele

  în cea mai bună lumină

  Echipa

  Oraşul Strasbourg

  Client

  Jean Yves Soetinck, Bureau d’étude Ecotral

  Proiectant sistem de iluminat

  Citeos Strasbourg

  Instalator

  Eiffage Strasbourg

  Instalator

  Citéos

  Partener de proiect

  Cazuri similare