Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  De la o mină părăginită

  la valoare locală

  C-Mine,
  Genk, Belgia


  Aflaţi cum a ajutat iluminatul unei mine părăginite la dezvoltarea comunităţii din Genk
  Philips a iluminat C-mine transformând-o într-un reper remarcabil

  Combinarea unor
  soluţii LED economice, 

  standard şi personalizate a trezit situl nostru istoric la viaţă. Evenimentele viitoare vor beneficia cu certitudine de eleganţa cuvenită”.

   

  - Wim Dries, Primarul oraşului Genk

  Iluminatul color atrăgător scoate în evidenţă proiectul C-mine
  C-mine dimineaţa

  Provocarea de la client

   

  C-Mine din Genk era o relicvă a erei industriale. Cândva locul unei exploatări de cărbune înfloritoare, cele două capete de mină metalice încă domină peisajul local. Din dorinţa de a înfrumuseţa piaţa din jurul sitului şi de a creşte turismul din zonă, autorităţile locale au căutat un concept de iluminat captivant.

  Iluminatul potrivit 


  Piesele centrale ale sitului sunt două capete de mină de gabarit gargantuesc, cu înălţimi de 50 şi 70 de metri. Consiliul local, în urma unei iniţiative de conservare a istoriei locului, a dorit să le transforme într-un nod vizual uluitor.

   

  Philips avea deja o soluţie inovatoare pregătită. Corpurile noastre revoluţionare LEDline au fost amplasate atent de-a lungul interiorului şi marginilor capetelor de mină, umplând structurile scheletelor metalice cu un iluminat de exterior plin de culoare. Noaptea, capetele de mină fac cu adevărat senzaţie. După montarea luminilor, au devenit repere neo-industriale uluitoare, un tribut adus importanţei lor în istoria oraşului Genk.

   

  Am mai instalat şi sisteme de iluminat cu LED, pentru demarcare, în jurul perimetrului pieţei, transformând-o într-un loc plăcut pentru vizitatori sau trecători. Avantajul plasării luminilor la distanţă de centrul pieţei, pe laturile acesteia, a fost că îndreaptă atenţia oamenilor asupra structurilor magnifice din jurul sitului. Zona a devenit mult mai atrăgătoare iar consiliul municipal din Genk se bucură de costuri de deţinere mici datorită LED-urilor economice care necesită servicii reduse de întreţinere.

   

  Întreaga comunitate are de câştigat de pe urma minei renovate. Turismul a crescut iar noile afaceri dezvoltate în cadrul locaţiei finanţează un centru cultural pentru arte.

  • LEDline² BCS710/713/716/719/722
   LEDline² BCS710/713/716/719/722
   LEDline² este un corp de iluminat liniar razant, de performanţă ridicată, care creează efecte decorative de cortină luminoasă. Liniaritatea corpului LEDline² este concepută pentru ...

  Onorăm istoria
  oraşului prin lumină

  Echipa

  Consiliul municipal din Genk

  Client

  Site web

   

  Hanneke Kijne HOSPER

  Arhitect peisagist
  Site web

  Luc Peumans Painting With Light

  Proiectare sistem de iluminat
  Site web

  Cazuri similare