Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Zone urbane mai sigure

  în Wigan  

  Centrul oraşului Wigan,
  Lancashire, Marea Britanie


  Aflaţi cum sistemele de iluminat cu LED sporesc siguranţa în centrul oraşului Wigan după lăsarea întunericului.
  Centrul oraşului Wigan foloseşte sistemele economice de iluminat urban cu LED de la Philips pentru a crea o ambianţă luminoasă şi sigură

  Philips ne-a pus la dispoziţie
  o soluţie

  care, pe lângă că reduce amprenta de carbon a consiliului, asigură şi un iluminat excelent. Noul sistem de iluminat cu LED a crescut senzaţia de siguranţă şi securitate a oamenilor pe timpul nopţii şi a reuşit să accentueze mobilierul de exterior, materialele şi să îmbunătăţească peisajul arhitectural în care am investit în cadrul schemei noastre de regenerare”.

   

  - Keith Benson, Director peisaje şi iluminat stradal Consiliul municipal din Wigan

  În Centrul oraşului Wigan au fost folosite produsele SpeedStar pentru iluminat urban cu LED de la Philips pentru a asigura siguranţa în zonă după lăsarea întunericului

  Provocarea de la client


  Wigan este un oraş orientat către viitor. Deoarece dorea să reducă costurile şi să protejeze mediul, consiliul local a căutat o soluţie de iluminat economică. Ţinând cont de faptul că siguranţa traficului rutier şi pietonal era prioritară, oare iluminatul cu LED putea crea ceva diferit?

  Iluminatul potrivit

   

  Siguranţa în zonele urbane este primordială pentru Wigan. Consiliul local a dorit să se asigure că oamenii se simt în siguranţă afară după lăsarea întunericului. Iluminatul potrivit este util deoarece facilitează recunoaşterea feţelor şi identificarea obiectelor. În plus, calitatea imaginilor CCTV este ameliorată de lumina albă. Iluminatul corect poate preveni infracţionalitatea şi poate ajuta poliţia să reducă numărul de infracţiuni.

   

  SpeedStar LED a transformat străzile din Wigan. Lumina albă şi clară asigură o vizibilitate optimă atât pentru pietoni cât şi pentru şoferi. În consecinţă, şoferii văd bine drumul iar localnicii se simt mai în siguranţă pe străzi. De asemenea, iluminatul pune în evidenţă noul mobilier urban şi peisajul arhitectural în care consiliul municipal a investit bani.

   

  Noul sistem de iluminat cu LED este controlat de un sistem de administrare centralizat care sporeşte economiile de energie. Acesta asigură intensitatea luminoasă adecvată în funcţie de momentul din zi. Luminozitatea este redusă în timpul săptămânii, iar în weekenduri, când activitatea pe timpul nopţii este intensă, este adusă la nivel maxim. Pentru a asigura susţinerea completă şi reducerea vibraţiilor induse de trafic pentru produsele SpeedStar, Philips a creat un suport pentru perete dedicat acestei aplicaţii specifice.

   

  Străzile din Wigan sunt acum mai sigure, datorită vizibilităţii sporite de pe drumuri şi din vecinătatea acestora. În plus, iluminatul economic a redus amprenta de carbon a oraşului Wigan şi costurile cu energia.

  Un mediu liniştitor
  pentru localnici

  cu ajutorul luminii
     

  Echipa

  Consiliul municipal din Wigan

  Cazuri similare