Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Înfrumuseţăm
  străzile oraşului Naestved

  Centrul oraşului,
  Naestved, Danemarca  

   

  Aflaţi cum iluminatul stradal urban înfrumuseţează centrul oraşului Naestved economisind în acelaşi timp energie

   Centrul oraşului Naestved, Danemarca iluminat cu Metronomis LED

  Designul atemporal este
  o caracteristică excelentă

  pentru mediul urban iar LED-urile prezintă şi multe avantaje ecologice”.


  - Director şef Bjarne Andreasen, NK-Vejlys A/S

   

  Lămpile stradale Philips Metronomis LED sunt o alegere perfectă pentru iluminatul urban din centrul oraşului Naestved, Danemarca

     

  Provocarea de la client

   

  Odată cu renovarea zonei Ringstedgade din centrul oraşului Neastved, lămpile stradale noi au devenit o prioritate. Dar putea fi oare încadrată o soluţie ecologică în peisajul clădirilor vechi din oraş, precum şi în sistemul de iluminat urban existent?

  Iluminatul potrivit

   

  Pentru a satisface toate cerinţele, era nevoie de un corp de iluminat foarte flexibil. Metronomis LED a fost soluţia perfectă, cu designul său simplu, atemporal şi performanţele ecologice. Umplând strada cu o lumină caldă, puternică, Metronomis este gama ideală pentru acest tip de peisaj urban, unde creează un mediu mai sigur şi asigură vizibilitate clară pe timpul nopţii.

   

  După ce am instalat lămpile Metronomis LED, ne-am lansat în aventura unei remodelări superbe a aspectului urban. Pentru a suplimenta lămpile stradale principale, am mai instalat şi lămpi Amphilux LED la nivelul străzii cu rol de ghidare. Acest spot încastrat, durabil este ideal pentru mediile urbane, deoarece consumă puţin curent şi are o structură rezistentă la apă. Lămpile Decoscene LED au fost folosite pentru iluminatul arhitectural al clădirilor şi al copacilor, înfrumuseţând aspectul împrejurimilor cu lumina proiectată din carcasa montată fix la nivelul solului.

   

  Renovarea a fost un succes pe toate fronturile. Metronomis LED pentru iluminatul urban înseamnă că Naestvad va beneficia de pe urma costurilor de întreţinere reduse semnificativ – durata de viaţă a LED-urilor este de 70.000-120.000 ore, comparativ cu cele 12.000 ore asigurate de lămpile vechi. În plus, aspectul simplu al lămpilor stradale se integrează perfect în stilul vechi al arhitecturii din jur.

   

  Primele calcule arată că noile lămpi stradale din oraş asigură economii de energie în jur de 60%, raportat la sistemul vechi, ceea ce înseamnă că tehnologia LED reduce costurile şi emisiile C02 ale oraşului.

  • Metronomis LED Fluid
   Metronomis LED Fluid
   Metronomis LED este prima gamă din lume de aparate de iluminat cu montare în cap de stâlp care oferă o paletă de efecte de lumina ecologice, pentru a adăuga proiectelor o notă este...
  • DecoScene LED BBP623
   DecoScene LED BBP623
   Pentru iluminatul ambiental al unui obiectiv arhitectonic sau pentru accentuarea prin efecte de lumină, în accepţiunea celor mai mulţi designeri aparatul de iluminat ideal ar trebu...

  Cazuri similare