Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Ajutăm Hoogeveen să

  iasă în evidenţă

   

  Centrul oraşului Hoogeveen, 

  Olanda

   

  Aflaţi cum reuşeşte Hoogeveen să fie diferit de orăşelele învecinate datorită sistemului de iluminat urban  

  Oameni lângă canal, bucurându-se de lumina plăcută

  Planul general de iluminat dezvoltat de Philips
  conferă centrului reamenajat al oraşului

  al oraşului Hoogeveen o aură suplimentară, cu un farmec unic seara”.

   

  -Anno Wietze Hiemstra, Consilier municipal în Hoogeveen

  Iluminatul copacilor din centrul oraşului Hoogeveen creează umbre feerice

  Provocarea de la client

   

  Hoogeven este un târg istoric şi frumos din sudul provinciei Drenthe. Pentru a-l transforma în inima vie a regiunii, consiliul local a dorit să sporească atractivitatea centrului oraşului pentru localnici şi turişti.

  Iluminatul potrivit

   

  "Iluminatul urban modern a fost soluţia cheie pentru evidenţierea arhitecturii interesante din Hoogeven. Philips a dezvoltat o soluţie adaptată la fiecare din oraş care a înfrumuseţat oraşul fără a dăuna obiectivelor de sustenabilitate. Pornind de la zona Hoofdstraat-Noord, am montat lămpi stradale CitySpirit Cone de-a lungul drumurilor. Acest lucru a crescut confortul vizual în zonă şi a creat o ambianţă frumoasă în jurul canalului şi faţadelor istorice.

   

  Exterioarele clădirilor au fost iluminate cu corpuri LEDline2, încastrate în trotuar. Aceste lămpi luminează clădirile de jos în sus cu o nuanţă caldă şi plăcută, creând un joc interactiv atrăgător de lumini şi umbre fără efecte orbitoare.

   

  Piaţa şi pereţii portului au fost înconjurate cu proiecţii decorative care conferă zonei un aer de poveste. Aceste efecte se datorează lămpilor UrbanScene fixate pe stâlpii de iluminat stradal care proiectează umbrele elegante ale frunzelor pe caldarâm. „Am primit doar reacţii pozitive la final”, declară consilierul Anno Wietze Hiemstra. „Faţadele istorice arată superb atât noaptea cât şi ziua. Iar proiecţiile din piaţă şi de pe pereţii portului sunt fantastice; ne fascinează pe toţi”.  


  Datorită sistemului de telemanagement Starsense, intensitatea luminoasă poate fi reglată iar ambianţa poate fi schimbată în funcţie de eveniment. De asemenea, poate fi reglată la capacitate maximă în cazul unor situaţii de urgenţă. Iar datorită durabilităţii excelente, lămpile pot fi lăsate aprinse mai mult timp în zilele mai aglomerate şi de sărbători.

  • CitySpirit Street LED
   CitySpirit Street LED
   Multe autorităţi municipale se bucură de avantajele iluminatului modern de exterior – confort, siguranţă şi securitate crescute, făcând cartierele mai atractive şi sporind senzaţia...
  • UrbanScene
   UrbanScene
   UrbanScene oferă o gamă de soluţii de iluminat complete – aparate de iluminat, stâlpi şi braţe – pentru aplicaţii de iluminat şi pentru iluminatul stradal. Designul de familie mode...
  • LEDline² BCS710/713/716/719/722
   LEDline² BCS710/713/716/719/722
   LEDline² este un corp de iluminat liniar razant, de performanţă ridicată, care creează efecte decorative de cortină luminoasă. Liniaritatea corpului LEDline² este concepută pentru ...

  Cazuri similare