Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Gata cu

  colţurile întunecate

  Parcarea Eiteren,

  Olanda

   

  Aflaţi cum sistemele de iluminat rezistente la apă sporesc siguranţa în garajul Eiteren.

   Femei zâmbind în faţa automobilelor în parcarea Eiteren iluminată cu sisteme de iluminat de la Philips

  Iluminatul cu LED este
  mai eficient energetic

  decât iluminatul tradiţional. Mai ales atunci când intensitatea luminii este redusă atunci când nu se detectează nicio prezenţă. Economisim 50-60% cu energia şi costurile de întreţinere şi creăm senzaţia de siguranţă optimă cu ajutorul sistemului flexibil de reglare a intensităţii luminoase”.

   

  -Inge Reindersma, Consiliul din IJsselstein

   Bărbat urcând scările în parcarea Eiteren iluminată cu sisteme de iluminat de la Philips

  Provocarea de la client

   

  Municipalitatea din IJsselstein îşi iubeşte în egală măsură vizitatorii şi locuitorii. În dorinţa de a îmbunătăţi centrul oraşului, consiliul a hotărât să modernizeze facilităţile locale. O parte importantă a proiectul era un plan de iluminat atrăgător pentru garajul din zonă. Era oare posibil ca iluminatul plăcut, sigur să fie şi economic?

  Garajul şi biroul de informaţii aferent iluminate cu sisteme de iluminat de la Philips

  Iluminatul potrivit 

   

  Construit în subteran, cu o capacitate de 208 de locuri de parcare, garajul Eiteren avea nevoie de multă lumină. Consiliul din IJsselstein se gândise deja la o soluţie. Planul iniţial era să se creeze o linie luminoasă continuă cu corpuri de iluminat fluorescente. S-a dovedit a fi o soluţie imposibilă deoarece lumina era prea puternică, sistemul de reglare a intensităţii luminoase nu era suficient de puternic şi costurile operaţionale şi de utilizare era exorbitante.

   

  Tehnologia LED a ajutat proiectul să înainteze. Cu ajutorul corpurilor de iluminat Pacific LED2, instalate pe post de lămpi de plafon principale, am putut crea o linie de lumină continuă şi să evităm problemele anterioare, ceea ce a însemnat că am putut păstra proiectul iniţial. Corpurile de iluminat rezistente la apă creează o ambianţă plăcută şi asigură o vizibilitate clară în toate colţurile garajului. De asemenea, lămpile au opţiuni excelent de reglare a intensităţii luminoase şi au fost uşor de instalat.

   

  Instalaţia a fost completată cu lămpile LED Gondola puternice şi rezistente la vandalism pe tavanul culoarului de la intrare care conferă spaţiului o strălucire primitoare. Cu noul sistem de iluminat instalat, garajul inspiră mai multă siguranţă, are un aer mai plăcut, fără puncte întunecate în colţuri.

   

  Lămpile LED sunt mai eficiente energetic decât cele tradiţionale, producând niveluri similare de lumină în schimbul unui consum de electricitate mai mic. Sistemul de comandă permite economii suplimentare prin reducerea automată a intensităţii luminoase atunci când există persoane în zonă.  

  Cazuri similare