Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Iluminat sustenabil,

  vizibilitate de durată

  NH Hoteles Eurobuilding,
  Madrid, Spania


  Aflaţi cum îmbunătăţeşte iluminatul cu LED pentru parcări auto vizibilitatea la Hotelul NH din Madrid
  Automobile parcate sub lumina proiectată de sistemele de iluminat de la Philips în parcarea NH Hoteles

  Tehnologia tuburilor LED
  pusă la dispoziţie de Philips

  îndeplineşte perfect cerinţele de spaţiu şi reduce costurile şi întreţinerea. În plus, fiabilitatea, calitatea şi performanţa soluţiilor oferite de Philips au fost factori decisivi pentru alegerea acestei opţiuni din gama vastă de produse pe care le-am testat pentru această instalaţie”.

   

  - Juan Antonio Caballero, Şef proiectare, NH Hoteles

   Sistemele de iluminat industriale pentru parcări auto de la Philips luminează parcarea NH Hoteles Eurobulding
   Un automobil iese din parcarea NH Hoteles unde sunt utilizate instalaţii de iluminat economic cu LED de la Philips

  Provocarea de la client

   

  Lanţul hotelier NH ia sustenabilitatea în serios. Dorind să reducă consumul de energie, compania a hotărât să modernizeze câteva dintre lămpile sale fluorescente. Date fiind cele 17 mărci şi produse testate pentru parcarea auto a hotelului din Madrid, putea ieşi Philips pe primul loc?

  Iluminatul potrivit 


  Renovările sistemului de iluminat au făcut parte din Planul de mediu al hotelului 2008-2012. Pe lângă reducerea consumului de energie, planul implică raţionalizarea consumului de apă, îmbunătăţirea gestionării deşeurilor şi utilizarea unor surse de energie regenerabile. Pentru a atinge aceste obiective, lanţul a creat un „Club al furnizorilor sustenabili”, al cărui membru de vază este şi Philips.

   

  Scopul proiectului de iluminat era să introducă mai multe produse sustenabile cu un consum de energie scăzut. În acelaşi timp, compania nu dorea să facă niciun compromis în privinţa nivelurilor de luminozitate şi a vizibilităţii. Pentru a alege cea mai bună soluţie, hotelul a testat 17 mărci diferite de instalaţii de iluminat pentru parcări auto.

   

  LED Philips MASTER LEDtube a fost câştigător din toate punctele de vedere. Testul a arătat că reuşeşte să combine cel mai bun iluminat cu consumul minim de energie. Alţi factori decisivi au fost calitatea luminii, designul produsului şi durabilitatea. În total, au fost instalate 305 de tuburi MASTER LEDtube. Parcarea are acum o vizibilitate excelentă care asigură siguranţa şoferilor, datorită temperaturii optimizate a luminii.

   

  Noul sistem de iluminat economic foloseşte cu 40% mai puţină electricitate decât instalaţiile convenţionale alternative. În plus, tuburile au o durată de viaţă de până la 40.000 ore. După optsprezece luni de la instalare, niciuna dintre lămpile noi nu cedase.

  • MASTER LEDtube EM/Mains
   MASTER LEDtube EM/Mains
   Philips MASTER LEDtube integrează o sursă de lumină cu LED în forma tradițională a tubului fluorescent. Construcţia sa unică creează un aspect vizual perfect uniform, care nu se de...

  Creăm un mediu
  mai sigur pentru parcări

  Echipa

  NH Hoteles, Hotelul NH Eurobuilding

  Client

  Cazuri similare