Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Aducem aventura

  în magazine

   

  Zapata, Augsberg,
  Germania

   

  Vizitatorii sunt inspiraţi acum să exploreze noul magazin Zapata datorită lămpilor noastre MASTERColour CDM Evolution. 

  Zapata CDM Evolution

  Albul devine mai alb,
  mai clar şi

  mai strălucitor. CDM Evolution pune textilele în cea mai bună lumină artificială posibilă în zilele noastre. Acest lucru ne ajută să ne consolidăm renumele de companie tânără şi inovatoare.”

   

  - Christian Dambach, Manager de proiecte, Zapata

  Zapata CDM Evolution

  Provocarea de la client

   

  Zapata este un magazin revoluţionar care comercializează articole vestimentare vintage pentru tineret. Conceptul său unic de magazin îmbină decorul în stil industrial, echipamentele rustice mexicane, mobilier vechi şi elemente uzate. Cu toate acestea, vechiul sistem de iluminat nu încuraja foarte mult explorarea magazinului.

  Zapata CDM Evolution

  Iluminatul potrivit 

   

  După recenta reamenajare de interior şi cu gama vestimentară plină de culoare, Zapata era aproape gata să uimească şi să delecteze clienţii. Dar sistemul de iluminat existent era lipsit de spaţialitate şi emoţie şi nu era nicio diferenţă între nivelurile luminoase din interior şi din exterior. Magazinul era un spaţiu expus care nu oferea niciun reper cumpărătorilor, aşa că Zapata a solicitat ajutorul companiei de proiectare a sistemelor de iluminat Lichtspiel.

   

  Cu câteva lămpi Philips poziţionate atent, Lichtspeil a creat o ambianţă dramatică şi incitantă. Culorile închise din interiorul magazinului au fost păstrate, inclusiv pe pereţi şi pe tavan. Au fost instalate proiectoare MASTERColour CDM Evolution de la Philips folosindu-se fascicule luminoase înguste de doar 10° şi 20°, care au creat un contrast interesant între lumini şi umbre.

   

  Noul concept de iluminat a creat o stare plăcută de mister care atrage cumpărătorii către marfa expusă şi îi invită să exploreze magazinul. Acest lucru a fost posibil datorită proiectoarelor MASTERColour CDM Evolution care emit o lumină albă strălucitoare, fără puncte de culoare în fascicul. După instalarea acestui sistem de iluminat interesant, Zapata are acum un viitor luminos în faţă.

   

   

  Cazuri similare