Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Amenajarea vitrinelor de magazine
  devine floare la ureche

  Magazinul You Are Here,

  Eindhoven, Olanda

   

  Aflaţi cum a ajutat tehnologia CrispWhite magazinul de modă You Are Here să creeze prezentarea perfectă.

  Imagine din exteriorul 200 grays inn, centrată pe panoul textil luminos

  Am dezvoltat un
  interes special privind

  efectul luminii pe sticlă şi fibră de sticlă şi am început să îl încorporez în modelele mele".

  -Jef Montes, Designer de modă
  Vitrină la magazinul de modă You are here
  Prim plan cu magazinul de modă you are here

  Provocarea de la client

   

  Magazinul de modă You Are Here avea nevoie de o vitrină seducătoare. Cu ocazia evenimentului Philips Illuminesca din 2013, prezenta lucrarea unui designer în devenire. Totuşi, când magazinul a încercat să creeze prezentarea potrivită cu soluţii de iluminat tradiţionale de pe piaţă, şi-au dat seama că au nevoie de o soluţie de iluminat inovatoare.

  Vitrină iluminată a magazinului de modă you are here

  Iluminatul potrivit

   

  Talentatul designer Jef Montes nu este străin de lumina artificială. Absolventul de 25 de ani al Institutului de Arte ArtEZ din Arnhem a început să experimenteze cu lumina pe fibră şi pe sticlă în ultimul an de studii, încorporând-o în lucrările sale cu efecte surprinzătoare. Modelele sale îndrăzneţe au luat apoi pe sus lumea modei.


  Cu ocazia evenimentului Philips Illuminesca din 2013, una dintre lucrările cele mai frumoase ale lui Jef a fost expusă în magazinul You Are Here din Eindhoven. Evident, era important ca lucrarea să fie prezentată cu acurateţe în vitrina magazinului. Totuşi, soluţiile de iluminat tradiţionale de pe piaţă conferă deseori nuanţe galbene pentru alb, astfel că era nevoie de ceva diferit pentru iluminarea instalaţiei.

  StyliD CrispWhite de la Philips a fost soluţia. Cu o lumină albă curată şi intensă care scoate în evidenţă culorile bogate, această tehnologie nouă este ideală pentru magazinele care au nevoie de lumini puternice. Spectrul de lumină optimizat rivalizează cu luminozitatea oferită de lămpile cu halogen, asigurând un iluminat puternic cu o singură sursă de lumină, uşor de poziţionat. Datorită iluminatului revoluţionar pentru vitrine de magazine, creaţia lui Jef Monte din vitrină arăta la fel de bine ca şi pe podiumul prezentărilor de modă.


  Păstrând echilibrul delicat al luminii de fibra de sticlă şi accentuând în acelaşi timp culorile vii ale creaţiei, rezultatele vorbeau de la sine. Lumina şi fibra de sticlă albă nu au arătat niciodată atât de elegant!

  Cazuri similare