Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Iluminatul perfect
  al standurilor cu produse

  SuperTrash, Amsterdam, Olanda


  Aflaţi cum soluţiile de iluminat pentru magazine aduc eleganţa în magazinele SuperTrash.
  O clientă SuperTrash privindu-se în oglinda AmbiScene de la Philips, cu setarea de lumină „Zi”

  La fel ca noi,
  Philips doreşte

  să furnizeze calitate. Au demonstrat acest lucru nu doar prin conceptul de iluminat, ci şi prin abordarea lor şi soluţii inovatoare".

   

  - Ingmar Brenninkmeijer, Şef Vânzări cu amănuntul, SuperTrash

  Sistemele de la Philips iluminează cafeneaua magazinului SuperTrash din Amsterdam
  Mărfuri agăţate pe standurile de la SuperTrash, iluminate cu sisteme de iluminat pentru magazine de la Philips

  Provocarea de la client


  SuperTrash este o marcă de modă faimoasă în întreaga lume. Are magazine proprii în 32 de ţări, şi alte 2.000 de magazine îi promovează marca. Pentru noua sa reprezentanţă din Amsterdam, dorea să combine ambianţa de boutique vestimentar cu serviciile unui hotel. Putea crea lumina efectul adecvat?
  O femeie la cumpărături în magazinul SuperTrash dotat cu sisteme de iluminate pentru magazine şi iluminat inovator în cabinele de probă de la Philips

  Iluminatul potrivit

   

  Articolele vestimentare de lux precum cele de la SuperTrash au nevoie de lumina potrivită. Nu numai pentru a evidenţia hainele, ci şi pentru ca clienţii să le vadă exact aşa cum arată în afara magazinului.

   

  Iluminatul pentru modă de la Philips a fost varianta ideală. Au fost instalate spoturi EcoStyle LED pentru a crea atmosferă în magazin şi a ilumina articolele. Spectrul de lumină strălucitor înseamnă că toate culorile hainelor arată exact aşa cum trebuie. Clienţii nu mai trebuie să iasă afară pentru a vedea aspectul real al hainelor. Au fost lămpi Integrade LED pentru a asigura o vizibilitate clară şi atractivă a articolelor expuse pe rafturi. Acest iluminat cu LED „invizibil” este adecvat pentru aproape orice tip de etajere sau vitrine.

   

  Apogeul instalaţiei de iluminat se găseşte în cabinele de probă. Oglinda Ambiscene poate comuta între setările „seară”, „birou” şi „lumină naturală” prin simpla atingere a unui buton. Astfel clienţii pot vedea cum arată hainele în contexte diferite.

   

  La cererea celor de la SuperTrash, am personalizat oglinda Ambiscene cu muzică de club de noapte care rulează pe fundal atunci când clientul selectează lumina de „seară”. Lumina şi sunetul se combină acum pentru a crea starea perfectă.

  • InteGrade LED engine system
   InteGrade LED engine system
   Sistemul cu motor LED Philips InteGrade - iluminare liniară compactă cu LED-uri pentru libertate maximă de proiectare Sistem cu motor LED InteGrade. Sistemul cu motor LED InteGrade...

  Înfrumuseţăm aspectul
  cu ajutorul luminii

  Echipa

  SuperTrash

  Proiectant

  Către site-ul web

  Cazuri similare