Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Facem magazinul

  să strălucească

   

  Harrods,
  Marea Britanie

   

  Aflaţi cum sporeşte Harrods strălucirea propriului magazin cu ajutorul iluminatului economic pentru magazine.

  Iluminatul magazinului la Harrods, Marea Britanie cu lămpi Philips pentru candelabre

  Candelabrele arată  superb acum

  iar personalul magazinului este foarte încântat de noile lămpi tip lumânare. Le vom introduce în specificaţii pentru toate candelabrele din magazin”.
  Femeie uitându-se la produsele iluminate cu sisteme de iluminat pentru magazine de la Philips
  Candelabre la Harrods, Marea Britanie cu lămpi cu LED de la Philips în formă de lumânare

  Provocarea de la client

   

  Harrods este un lider mondial în vânzarea cu amănuntul a articolelor de lux. În secţiunea Wedgwood a magazinului său din Knightsbridge, avea nevoie să modernizeze becurile candelabrelor. Lămpile anterioare risipeau multă energie şi generau multă căldură făcând ca sistemul de aer condiţionat să funcţioneze necorespunzător. Putea fi tehnologia LED de ajutor?

  Produse iluminate frumos cu sisteme de iluminat pentru magazine de la Philips şi lămpi Philips pentru candelabre la Harrods, Marea Britanie

  Iluminatul potrivit

   

  Wedgwood este o marcă internaţională renumită pentru produsele sale de lux pentru casă şi stil. La Harrods, spaţiul Wedgwood este iluminat cu candelabre care sunt incluse şi din gama de produse comercializate de companie. În consecinţă, este esenţial ca aceste candelabre să asigure un iluminat de calitate şi să arate impecabil pentru a atrage clienţii.

   

  Chiar dacă lămpile anterioare cu halogen de 15 w asigurau efectele vizuale dorite, ele consumau prea multă energie şi generau multă căldură iar acest lucru afecta costurile operaţionale. Iniţial, becurile cu halogen au fost înlocuite cu lămpi cu LED tip lumânare, dar acestea nu au reuşit să reproducă acelaşi efect scânteietor.

   

  MASTER LEDcandle era soluţia perfectă. Aceste noi corpuri de iluminat pentru magazine sunt dotate cu o lentilă din fibre acrilice tip „lotus” care generează un plus de strălucire. Candelabrele LED arată acum spectaculos şi vor umple magazinul cu o strălucire fermecătoare. Harrods a reuşit să economisească bani prin reducerea consumului de electricitate, reducând în acelaşi timp şi consumul de energie al sistemelor de aer condiţionat prin eliminarea căldurii excesive. O victorie luminoasă pentru LED.

   

  Având o durată de viaţă de 20.000 ore, noile lămpi vor necesita înlocuiri mai rare, ceea ce înseamnă costuri de întreţinere mai mici pentru Harrods.

  Cazuri similare