Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Experiența de shopping
  într-o lumină perfectă

  Coresi Shopping Resort,

  Brasov, Romania

   

  Coresi Shopping Resort este cel mai mare proiect de regenerare urbană din România și primul centru de experiențe din Brașov. Acesta propune zone pentru petrecerea timpului liber, un cinema cu 8 sali, 20 de restaurante și cafenele, și numeroase magazine.

  Interior

  Philips Lighting

  a creat o ambianță

  primitoare pentru vizitatori și un iluminat remarcabil pentru designul spațiilor noastre".

  -Ruxandra Bese, Development Director, Immochan Romania
  Coresi interior 2
  Coresi interior 3

  Provocarea de la client

   

  Încă de la început ne-am dorit să creăm un loc perfect pentru vizitatorii noștri pentru petrecerea timpului liber, distracție, cumpărături sau vizionarea unui film. Toate acestea nu sunt suficiente pentru oamenii care sunt într-o continuă schimbare. Lumina joacă un rol important în povestea noastră. Ne-am dorit un iluminat eficient, un indice de redare a culorilor ridicat și economie de energie.

  Coresi interior 4

  Iluminatul potrivit

   

  Pentru exterior, interior si iluminatul treptelor cinematografului a fost folosit sistemul Ilti LUCE pentru a oferi un consum redus de energie, o performanță ridicată de iluminat și pentru a crea o atmosferă sigura si caldă. Pentru cele opt spații de cinema am folosit un sistem flexibil și elegant, care se potrivește perfect designului general: controale Dynalite. Acest sistem creează o ambianță primitoare și potriveste diferite scenarii de iluminat - un "mood" personalizat pentru fiecare film.


  StyliD oferă o atmosferă modernă și îmbunătățește efecte de iluminare ale brandului într-un mod plin de culoare. Acesta a fost folosit pentru iluminatul interior, creând o atmosferă de excepție, cu fiecare pas pe care il faci.


  Pentru a crea o ambianță prietenoasa și un efect de iluminare naturală, CoreLine Downlight a fost integrat cu succes în design. Acesta oferă un consum redus de energie și o atmosferă fresh care creează experiențe de cumpărături moderne pentru toți clienții.

  Cazuri similare