Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Completăm

  experienţa clienţilor

  Centrul comercial Bullring,
  Birmingham, Marea Britanie


  Aflaţi cum iluminatul cu LED a ajutat la îmbunătăţirea experienţei de cumpărare în centrul comercial bullring.
  Folosiţi iluminatul pentru a crea o experienţă de cumpărare unică - Philips

  Alegerea LED-urilor
  ne-a permis

  să îmbunătăţim estetica şi impactul vizual al centrului Bullring; pe lângă amestecul excelent de magazine de la Bullring, putem oferi acum o ambianţă nocturnă spectaculoasă şi vibrantă prin spectacolele de lumină captivante create – iar toate acestea au fost realizate fără niciun compromis privind responsabilitatea pe care ne-am asumat-o privind mediul".
  Atmosferă iluminată plăcut în zonele de trafic din Centrul comercial Bullring - Philips
  Soluţii de iluminat de primă clasă pentru centre comerciale - Philips

  Provocarea de la client


  Centrul comercial bullring premiat a dorit un nou concept de iluminat care să îi susţină imaginea şi să îi încânte pe vizitatori, fără niciun compromis în privinţa standardelor de sustenabilitate. Philips a sărit în ajutor.
  Faţada Centrului comercial Bullring - Philips

  Iluminatul potrivit


  Centrul bullring premiat din Birmingham este una dintre cele mai acaparante destinaţii pentru cumpărături din Europa, atrăgând 40 de milioane de vizitatori pe an. Noul sistem de iluminat trebuia să reflecte standardele ridicate din domeniu, astfel că am început prin înlocuirea vechiului sistem de iluminat catodic cu lumină rece cu soluţii eW® Cove Powercore de la Philips. Lumina de calitate superioară asigurată de aceste instalaţii adaugă o lumină primitoare şi tonifiantă în orice zonă comercială şi a fost aplicată în jurul scărilor rulante, toaletelor, lifturilor şi aleilor principale.

  În apropierea intrărilor principale de la Bullring, am instalat corpuri de iluminat stradal revoluţionare LED City Wing, în corelaţie cu amestecul de arhitectură istorică şi contemporană din vecinătatea clădirii. Pe culoarul principal, am ataşat sisteme RGB iColor Cove QL de-a lungul aleilor şi module ColorBlast în vecinătatea comercianţilor majori.

  Diferenţa este izbitoare. Noul sistem a dat personalitate şi clasă centrului, prin exploziile vibrante de culoare şi radianţa limpede. Flexibilitatea instalaţiilor...

  LED-urile economice reduc facturile de electricitate cu 85%, adică 34.000 £ pe an. Suma echivalează cu 251 tone de emisii CO2 mai puţin anual - sau cu 1241 de baloane cu aer cald!
  CityWing

  CityWing

  Elegant, rafinat şi totuşi foarte practic. O soluţie de iluminat exterior care conferă clasă oricărui mediu.

  Cazuri similare