Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Interioare

  irezistibile

  Bizuu Boutique
  Varşovia şi Poznan, Polonia


  Aflaţi cum au reuşit magazinele Bizuu să transforme cumpărăturile într-o activitate confortabilă şi plăcută pentru clienţi cu ajutorul luminii.
  Magazinele Bizuu din Polonia creează o experienţă de cumpărare unică cu ajutorul sistemului de iluminat cu LED şi cu oglinda AmbiScene de la Philips

  Rochiile
  de la Bizuu

  mă fac să mă simt în sfârşit ca o adevărată prinţesă"

   

  -Weronika Ksiazkiewicz, actriţă

  Iluminatul pentru magazine de primă mână conferă hainelor din vitrină un farmec sporit - Philips
  O femeie examinându-se în oglinda AmbiScene creată de Philips

  Provocarea de la client

   

  Atunci când proprietarele magazinelor Bizuu şi-au creat propria marcă de modă, au descins într-o poveste comercială de succes. Primul lor magazin era însă întunecat şi neprietenos, fără ferestre la exterior. Bizuu avea nevoie de o soluţie de iluminat care să pună într-o lumină autentică modelele lor de articole vestimentare.

  Sistemele de iluminat pentru magazine de la Philips asigură iluminarea eficientă a magazinelor Bizuu

  Iluminatul potrivit 

   

  Bizuu este o marcă de articole vestimentare din Polonia create de femei pentru femei. Mai exact, de două surori – Zuzanna Wachowiak şi Blanka Jordan. Modelele lor sunt puse în vânzare în magazinele Bizuu din Varşovia şi Poznan, apreciate de femeile care sunt foarte atente cu ţinuta lor. Fiind un boutique adresat iubitoarelor de modă, prezentarea este primordială în magazinele Bizuu. Cu toate acestea, magazinele de modă au fost o întreprindere nouă pentru proprietare, acestea subestimând importanţa luminii. Când s-au confruntat cu magazinul întunecat şi neprietenos, au apelat la Philips pentru a găsi o soluţie.


  Iluminatul cu LED a fost varianta ideală. Gama StyliD compactă a fost folosită pentru a crea o schemă de iluminat unică, înveselind ambianţa şi accentuând farmecul articolelor expuse. Opţiunile de montaj flexibil al produselor StyliD compacte au permis o poziţionare atentă care să reliefeze calitatea hainelor şi să atragă privirile către produsele din vitrină. Fasciculele LED-urilor de un alb clar care nu proiectează niciodată tentele de galben specifice iluminatului tradiţional, creează o atmosferă modernă şi luxoasă pe care clienţii....

   

  Datorită efectelor economice ale lămpilor LED, se estimează că Bizuu va reduce consumul anual de energie cu 50%, comparativ cu soluţiile de iluminat tradiţionale.

  Cazuri similare