Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Ambianţă
  programabilă

  Restaurant La Rive, Amsterdam, Olanda

     

  Aflaţi cum îşi delectează Restaurant La Rive mesenii cu iluminatul reglabil pentru industria hotelieră.
  Bărbat stând în faţa Restaurantului La Rive, iluminat cu sisteme Philips pentru industria hotelieră

  Investiţia se
  recuperează

  într-o perioadă scurtă de timp. Faptul că oaspeţii noştri nu observă nicio diferenţă este cea mai bună dovadă că am făcut alegerea corectă”.

   

  - Willem de Bok, director tehnic la InterContinental Amstel Amsterdam

  Doi bărbaţi stând la masă în Restaurantul La Rive, sub lumina sistemelor Philips pentru industria hotelieră
  Produsele de iluminat Philips pentru industria hotelieră de la Restaurant La Rive sunt reglabile, ceea ce le face mai sustenabile

  Provocarea de la client


  Restaurant La Rive este unul dintre principalele localuri de luat masa din Olanda. Deţinător al unei stele Michelin, el a primit şi premiul Golden Green Key în 2010 pentru eforturile sale de protejare a mediului. Putea noul sistem de iluminat să satisfacă standardele înalte ale restaurantului privind sustenabilitatea şi calitatea? 

  Iluminatul potrivit


  Menţinerea unei atmosfere primitoare era vitală. Pentru a înlocui becurile cu halogen de 50 w din lămpi, am ales becurile MASTER LED 10 w. Acestea creează aceeaşi luminozitate ca şi becurile cu halogen dar consumul de energie este cu 80% mai mic.
   

  Becurile candelabrului au fost înlocuite cu lămpi Novallure. Aceste instalaţii inovatoare LED, concepute special pentru iluminatul decorativ, au aceeaşi strălucire caldă ca şi becurile tradiţionale. Totuşi, folosesc mai puţină energie şi practic nu emană deloc căldură, facilitând astfel reducerea costurilor.
   

  Noile lămpi au reuşit să păstreze atmosfera creată cu grijă a restaurantului. De asemenea, au facilitat atingerea obiectivelor de sustenabilitate datorită eficienţei energetice mari a LED-urilor. Durata de viaţă a noilor lămpi de este aproximativ 30.000 ore, comparativ cu doar 2.000 în cazul becurilor cu halogen. Astfel, costurile de înlocuire sunt reduse considerabil. În plus, emisiile scăzute de căldură ale LED-urilor înseamnă că instalaţia de aer condiţionat este solicitată mai puţin, lucru care sporeşte şi el economiile.

   

  Noul sistem de iluminat poate fi comutat instant pe mai multe setări de lumină pre-programate. În acest fel, restaurantul poate crea ambianţa potrivită pentru orice ocazie.

  • MASTER LEDspot LV
   MASTER LEDspot LV
   Philips MASTER VALUE MR16 este seria de soluţii cu halogen de joasă tensiune (12 V c.a.) înlocuitoare pentru MR16. Aceste lămpi folosesc soluţia brevetată de Philips pentru a garan...

  Instalarea
  unui iluminat delicios

  Echipa

  Restaurant La Rive

  Cazuri similare