Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Restaurant Aperto

  Bucuresti

   

  Restaurant Aperto


  Gestionarea perfectă a iluminatului cu LED-uri pentru o experienţă culinară deosebit
  Restaurant Aperto - Bucuresti

  Emoţia transmisă 
  este un aspect, 

  pe care arhitecţii nu îl pot detecta cu precizia unui psiholog, însă acesta este în cele din urmă responsabil de crearea mediului perfect."

   

  - Noyan Kirman,  Proprietarul Resto Aperto

  Restaurant Aperto
  Provocarea clientului

  Provocarea clientului

   

  Iluminatul în restaurante reprezintă o adevărată provocare. Astfel de localuri mizează întotdeauna pe experienţa creată, pe atmosfera care trebuie să fie primitoare pentru clienţi. Un design elegant și un iluminat de calitate pot crea momente memorabile. 

   

  Această ambianţă îi permite oaspetelui să se bucure de o experienţă unică. Într-un restaurant, deși actul de a mânca este același, varietatea metodelor folosite pentru a satisface nevoile tuturor de natură emoţională este imensă. Studiile au demonstrat că o lumină slabă poate încuraja o conversaţie intimă. Sub o lumină mai puternică, vor apărea doar conversaţii pe teme generaliste. În plus, mediile în care design-ul corpurilor de iluminat se potrivește perfect cu mobila şi accesoriile sunt percepute drept spaţii plăcute, care te îndeamnă să revii.

   

  Design-ul corpurilor de iluminat trebuie să se îmbine armonios cu conceptul arhitectural, pentru ca oaspeţii să se simtă confortabil. Sistemele noastre flexibile de iluminat oferă nenumărate posibilităţi creative. Astfel, am oferit soluţii de iluminat şi de redare a culorilor de înaltă calitate, cu un consum redus de energie, datorat proiectoarelor StyliD pentru interior.

  Iluminatul potrivit 


  Comercianţii se confruntă cu preţuri tot mai ridicate în ceea ce privește energia electrică. În același timp, ei sunt nevoiţi să ofere un iluminat de calitate, flexibilitate în integrarea arhitecturală, pentru că lumina potrivită poate atrage atenţia clientului. Nu în ultimul rând, aceștia caută soluţii pe termen lung, care să le permită să implementeze diverse concepte în spaţiile pe care le deţin. Oferind o lumină de calitate, StyliD este o soluţie eficientă energetic, adaptată la cerinţele actuale ale pieţei, reușind să acopere o mare varietate de aplicaţii pentru iluminare, precum Crisp White – folosit în magazine cu articole vestimentare și Food recipes – folosit în supermarket-uri sau restaurante.

  Restaurant Aperto

  Cazuri similare