Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Asigurăm confortul

  oaspeţilor

  Hotelul Spar,
  Gothenburg, Suedia


  Aflaţi cum soluţiile de iluminat cu LED creează un mediu excelent pentru oaspeţi cu investiţii minime.
  Centrul spa al Hotelului Spar, iluminat cu soluţii pentru hoteluri de la Philips, soluţia de iluminat evidentă pentru acest proiect

  Investiţia noastră în sisteme de
  iluminat cu LED pentru

  zonele comune ale hotelului se va amortiza într-o perioadă de circa trei ani. Iată o investiţie bună!”

   

  - Alexander Pehrsson, Managerul proprietăţii pentru Bygg-Göta AB

   

  O femeie pe coridorul Hotelului Spar, iluminat cu soluţii pentru hoteluri de la Philips
  Recepţia Hotelului Spar dotată cu soluţii de iluminat pentru hoteluri de la Philips pentru iluminarea spaţiului

  Provocarea de la client

   

  Confortul oaspeţilor este totul la Hotelul Spar. Când au constat că lămpile cu halogen se defectau frecvent şi necesitau înlocuire, au căutat o soluţie eficientă. Dar puteau oare crea lămpile LED aceeaşi atmosferă relaxantă?

  Iluminatul potrivit 


  Relaţia companiei Philips cu Hotelul Spar a debutat atunci când a efectuat câteva lucrări pentru compania mamă, Bygg-Göta AB. După ce au văzut avantajele iluminatului cu LED într-unul din magazinele sale, proprietarul Ronny Persson ne-a cerut ajutorul pentru hotelul Spar. Înlocuirile frecvente ale becurilor cu halogen costau hotelul mulţi bani. În plus, consumul de energie era foarte mare iar becurile demodate generau multă căldură pe coridoare.


  Becurile cu halogen din salonul pentru micul dejun, sala de conferinţe, de pe coridoare şi din zona de recepţie au fost înlocuite cu soluţii economice LED. Becurile cu halogen de 50 W din sălile de conferinţe au fost înlocuite cu MASTER LED GU10. În salonul pentru micul dejun, au fost instalate lămpi DimTone GU10, oferind hotelului opţiunea pentru un iluminat de intensitate scăzută şi confortabil.

   

  Alte lămpi cu LED au fost instalate pe coridoare, în zona de recepţie şi centrul spa. Conducerea a fost încântată să constate că ambianţa creată de iluminatul cu LED îndeplinea exact cerinţele. Mai mult, lămpile LED nu generează practic căldură, ceea ce înseamnă că interiorul hotelului este acum mai răcoros.

   

  Soluţia de iluminat cu LED a ajutat Hotelul Spar să reducă costurile cu energia pentru iluminat cu 12.000 Euro în şapte luni. În plus, lămpile LED durează în jur de 40.000 ore, astfel că hotelul a scăpat acum de operaţiile costisitoare de înlocuire a becurilor.

  • MASTER LEDlamps DimTone
   MASTER LEDlamps DimTone
   MASTER LEDlamps TM DimTone oferă un fascicul luminos cald, definit, şi trecerea la o culoare mai caldă în timpul reglării intensităţii luminoase specifice lămpilor cu halogen şi GL...

  Trecem 
  la LED

  Echipa

  Bygg-Göta AB, Ronny Persson şi Alexander Pehrsson

  Client
  Site web

  JR El, Robert Olsson

  Instalator

  Cazuri similare