Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Revitalizarea
  imaginii unui hotel

  Hotelul Marriott,
  Frankfurt, Germania  

   

  Aflaţi cum iluminatul pentru hoteluri revitalizează imaginea Marriot din Frankfurt

   

  Holul hotelului Marriott din Frankfurt este iluminat cu corpuri de iluminat LuxSpace şi Spot LED 3 de la Philips.

  Am fost
  foarte norocoşi

  că Philips ne-a putut ajuta anul trecut cu ocazia renovării masive a hotelului, deoarece s-a dovedit a fi un partener valoros. Acum, pe lângă faptul că am devenit ecologici, costurile s-au redus semnificativ iar oaspeţii se bucură de atmosfera minunată creată cu această tehnologie avansată”.

   

  -Hansjörg Hefel, Director General Hotel Marriott Frankfurt

  Oaspeţii îşi savurează băuturile la barul hotelului Marriott din Frankfurt, sub lumina lămpilor LED de la Philips

  Provocarea de la client

   

  Fiind cel mai înalt hotel din oraş, Hotelul Marriott din Frankfurt este literalmente un succes. Când s-a dorit revitalizarea imaginii hotelului, Philips a fost însărcinată cu renovarea luminilor din Centrul de Conferinţe şi sălile de dans.

  Iluminatul cu spoturi de la Philips din sălile de conferinţă revitalizează ambianţa hotelului Marriott din Frankfurt

  Iluminatul potrivit

   

  Renovarea spaţiului care găzduieşte 25 de săli de conferinţă moderne şi 774 m2 pentru sălile de dans a însemnat un volum foarte mare de lucrări. Totuşi, am avut oportunitatea extraordinară de a înlocui lămpile cu halogen existente, demodate şi consumatoare de energie, cu unele moderne.


  Iluminatul cu LED al hotelului a fost o schimbare binevenită. Pentru iluminatul general, sălile din Centrul de conferinţe au fost dotate cu corpuri de iluminat încastrate LuxSpace şi Spot LED 3. Acestea creează o atmosferă luminoasă şi plăcută şi au funcţie de reglare a intensităţii luminoase pentru situaţiile care necesită un mediu mai relaxant. Gama LuxSpace a fost folosită şi în sălile de dans, alături de corpurile de iluminat încastrate StyliD pentru iluminatul de accent. Sistemul de iluminat modernizat creează o ambianţă primitoare, strălucitoare care îmbunătăţeşte experienţa oaspeţilor.


  Noile instalaţii sunt controlate cu ajutorul unui sistem DALI care permite reglarea întregii soluţii de iluminat în funcţie de cerinţele utilizatorului. Acest tip de control facilitează şi economisirea de energie deoarece intensitatea luminoasă poate fi redusă dacă există suficientă lumină naturală. În urma modernizării sistemului de iluminat al hotelului, renovările au îmbunătăţit experienţa oaspeţilor şi reputaţia hotelului.


  Corpurile de iluminat LuxSpace şi Spot LED 3 asigură economii de 50% privind consumul de curent.

   

  Cazuri similare