Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Trezeşte
  simţurile

  Hotelul Corinthia,
  Lisabona, Portugalia

   


  Aflaţi cum a redus Hotelul Corinthia costurile cu energia fără ca acest lucru să afecteze experienţa oaspeţilor.

  Gama MASTER
  LEDspot GU10 7 W de la Philips

  este ideală pentru crearea unor ambianţe atractive şi îmbietoare. Asigură un fluxul luminos sporit, cu acelaşi număr de puncte de lumină, reducând în acelaşi timp consumul de energie cu aproximativ 80%. În plus, nu mai este nevoie să folosiţi transformatoare, deoarece lămpile instalate funcţionează la 230 V”.

   

  - Pedro Ferreira, Inginer şef regional, Hotelul Corinthia Lisabona

  Spoturi economice de la Philips într-un hal din interiorul hotelului Corinthia, Lisabona, Portugalia
  Recepţia hotelului Corinthia iluminată cu sisteme de iluminat pentru hoteluri de la Philips

  Provocarea de la client

   

  Hotelul Corinthia din Lisabona este un punct de referinţă pentru oraş. Cu cele 521 de camere ale sale, este cel mai mare hotel de cinci stele din Portugalia şi un exemplu strălucitor pentru industria hotelieră de lux. Ce putea face pentru a reduce costurile cu energia fără a compromite estetica hotelului, atât de importantă pentru oaspeţi?

   

  Iluminatul potrivit 

   

  Ambianţa este totul pentru un hotel precum Corinthia. Menţinerea unei atmosfere confortabile şi elegante necesită un iluminat delicat dar unul dintre dezavantajele becurilor economice tradiţionale este că lumina poate fi prea albă. Acest lucru poate influenţa negativ unele detalii decorative care nu sunt evidenţiate corespunzător.
   

  Lămpile MASTER LEDlamp de la Philips au fost o soluţie binevenită pentru hotel. Fluxul lor luminos, la 2.700 k, are o temperatură de culoare caldă care conferă eleganţă împrejurimilor hotelului fără efecte de orbire. De asemenea, intensitatea luminoasă poate fi redusă pentru a obţine o ambianţă variabilă şi a reduce consumul de curent. Au fost montate în total 6.330 de lămpi MASTER LEDspot în spaţiile unde efectele de iluminat erau importante, precum camerele, coridoarele şi recepţia.
   

  Facturile de energie mai mici nu au fost singurul beneficiu al hotelului Corinthia. Deoarece lămpile instalate funcţionează la 230 V, nu mai este nevoie să folosiţi transformatoare şi, pentru că practic nu au nevoie de servicii de întreţinere, becurile pot funcţiona non-stop. Înlocuirea frecventă a lămpilor nu mai este necesară, ceea ce înseamnă că oaspeţii hotelului nu mai sunt deranjaţi.

  Datorită noilor corpuri de iluminat, fluxul luminos poate fi crescut fără niciun efect asupra consumului de energie care este redus cu aproximativ 80%. Datorită acestor economii, investiţia în sistemul de iluminat poate fi recuperată într-o perioadă foarte scurtă – doar nouă luni.

  • MASTER LEDspot MV
   MASTER LEDspot MV
   Cu un fascicul luminos cald de accent, asemănător cu cel al lămpilor cu halogen, MASTER VALUE LEDspot MV este perfect pentru iluminatul cu spoturi. Datorită valorii CRI ridicate, a...

  Trezeşte
  simţurile

  Cazuri similare