Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Oferim vizitatorilor
  o experienţă sălbatică

  Grădina zoologică Dartmoor,
  Marea Britanie

   

  Aflaţi cum ajută lumina Grădina zoologică Dartmoor să fie pe primul loc.

  Lămpile economice LED de la Philips sporesc vizibilitatea pentru personalul de la Grădina zoologică Dartmoor

  Diferenţa este fantastică
  în ceea ce priveşte

  restaurantul şi vom economisi enorm la costurile cu energia. De asemenea vom economisi mult şi cu întreţinerea, graţie longevităţii lămpilor LED”.

   

  - Alex Smale, Director Dezvoltare de afaceri la Grădina zoologică Dartmoor

   Sigla de întâmpinare la restaurantul Grădinii zoologice Dartmoor iluminată de Iluminat Philips

  Provocarea de la client

   

  Povestea extraordinară a Grădinii zoologice Dartmoor este marcată de fraţii Mee care au avut iniţiativa îndrăzneaţă de a cumpăra grădina în anul 2006. Chiar dacă nu aveau pic de experienţă în domeniul zoologic, au reuşit să salveze grădina de închiderea permanentă – o poveste care a fost transpusă ulterior în filmul „We bought a zoo”. Putea oare iluminatul de la Philips să îi ajute să menţină grădina zoologică pe linia de plutire?

  Iluminatul potrivit


  Chiar dacă grădina zoologică era încă deschisă, aceasta avea mare nevoie de o renovare. Philips a fost chemată să îmbunătăţească iluminatul în restaurant, unde mai funcţionau doar 40% din corpurile de iluminat iar corpurile de iluminat fluorescente orientate în jos învechite creau o ambianţă lipsită de farmec.

   

  Din fericire, aveam corpurile de iluminat orientate în jos LuxSpace în meniu. Lămpile economice LED au fost montate în nişele existente din plafon, costurile de instalare fiind astfel minime. Noile lumini creează o ambianţă plăcută şi sunt controlate cu un sistem Occuswitch DALI de la Philips. În consecinţă, iluminatul este legat la fotocelule iar intensitatea luminoasă este reglată automat în funcţie de lumina naturală disponibilă. De asemenea, luminozitatea este scăzută la 20% în lipsa oamenilor, sporind şi mai mult economiile.

   

  Noul sistem s-a bucurat de o primire călduroasă din partea oaspeţilor şi a angajaţilor. Pe lângă iluminatul restaurantului şi al sălii de conferinţă, Philips lucrează şi la renovarea sistemului de iluminat din casa felinelor, pentru a ameliora condiţiile de lucru pentru îngrijitori. Datorită consumului redus de energie, noile sisteme ajută grădina zoologică să atingă ţintele ecologice. Mai mult, cerinţele scăzute de întreţinere ale instalaţiilor LED permit grădinii zoologice să economisească enorm, menţinându-şi astfel poziţia de vârf în domeniu.

   

  Noul sistem de iluminat din restaurant reduce consumul de energie cu 50% comparativ cu instalaţia anterioară. În plus, faţă de lămpile vechi care durau doi sau trei ani, lămpile noi nu vor necesita întreţinere o perioadă de 10 ani.

  Echipa

  Grădina zoologică Dartmoor

  Client
  Site web

  Western Electrical

  Partener Iluminat Philips

  Site web

  Newbery Smith Photography

  Partener Iluminat Philips
  Site web

  Lansăm
  comerţul de răsunet

  Cazuri similare