Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Ambianţă
  apetisantă

  Real, Essen, Germania

     

  Aflaţi cum reuşeşte iluminatul pentru supermarketuri să confere un aspect apetisant mâncărurilor la real, Essen.
  Clienţi uitându-se la fructele expuse la Real, sub lumina sistemelor de iluminat pentru supermarketuri de la Philips

  Am dorit să
  adoptăm o soluţie 

   

  de iluminat optimă astfel încât magazinele noastre real,- să fie cât mai luminoase şi să ofere în acelaşi timp un mediu îmbietor pentru cumpărături, cu doar câteva elemente speciale – şi la cele mai mici costuri de operare posibile. Iluminatul LED de la Philips, o tehnologie pe care o folosim de la începutul acestui an în raioanele de fructe & legume, satisface toate aceste criterii.”

   

  - Norbert Just, real,- FM-Service-Technikkonzeption

  Raionul de flori de la Real, sub lumina proiectată de sistemul de iluminat pentru supermarketuri de la Philips
  Clienţi uitându-se la legumele iluminate cu sisteme de iluminat pentru alimente proaspete de la Philips

  Provocarea de la client


  Real,- avea nevoie ca magazinele sale să strălucească. Respectatul lanţ de hipermarketuri a dorit ca magazinele sale să fie luminoase şi îmbietoare pentru clienţi, menţinând în acelaşi timp un nivel scăzut al costurilor. Putea oare iluminatul pentru supermarketuri să confere strălucire zonelor de fructe, legume şi flori?
  Marfă sub lumina proiectată de sistemele de iluminat pentru alimente proaspete de la Philips la Real în Essen, Germania

  Iluminatul potrivit


  Metro Group, proprietarul lanţului real, a dorit să ofere clienţilor o experienţă spectaculoasă la cumpărături. Lumina urma să joace un rol important aici şi să creeze o ambianţă atractivă în interiorul magazinului. Philips a fost rugată să îmbunătățească iluminatul în supermarket în raioanele de fructe şi legume şi pe tejgheaua de flori alăturată.

   

  Soluţia aleasă au fost lămpile StyliD Rose. Conceput special pentru iluminatul alimentelor proaspete, acest spot LED îmbunătăţeşte aspectul produselor. Când a fost testată în supermarketul real,- din Essen, lumina a fost primită cu entuziasm. Spectrul de lumină personalizat a evidenţiat culoarea merelor, a ardeilor graşi şi a celorlalte fructe şi legume, conferindu-le un aspect foarte apetisant.

   

  După succesul acestui test, lămpile StyliD rose au fost instalate în raioanele de fructe, legume şi flori din multe alte magazine real,-. În momentul de faţă, au fost finalizate modernizările în 57 de magazine şi alte 70 îşi aşteaptă rândul. Iluminatul produselor a fost îmbunătăţit iar magazinul economiseşte electricitate datorită tehnologiei economice LED.

  Durata de utilizare a modulelor de iluminat pentru alimente proaspete este de aproximativ 50.000 de ore de ardere. În consecinţă, sursele de lumină trebuie înlocuite la intervale de 10 ani, chiar dacă magazinul este deschis şase zile pe săptămână.

  • StyliD Performance, FreshFood Rose
   StyliD Performance, FreshFood Rose
   Comercianţii de alimente caută permanent modalităţi noi de a-şi prezenta alimentele proaspete în cea mai bună lumină posibilă, pentru a le face să arate şi mai atrăgătoare şi apeti...

  Perfecţionarea
  reţetei pentru lumină

  Echipa

  Real

  Jan Leunis

  Director de cont

  Cazuri similare