Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Dăm

  personalitate

  unui magazin

  Jumbo Foodmarkt
  Olanda


  Descoperiţi cum reuşeşte iluminatul sustenabil pentru supermarketuri să îmbunătăţească experienţa de cumpărare la Jumbo.
  Caz de studiu Philips - Jumbo foodmarkt Breda, Olanda

  Am dat frâu liber
  pe toate planurile

  pentru a asigura un caracter sustenabil magazinului nostru. În ceea ce priveşte iluminatul, am dorit şi aici tot ce este mai bun. Iluminatul trebuia să fie dinamic, de atmosferă, subtil şi cu un consum scăzut de energie. În Philips am găsit partenerul ideal pentru iluminat, acesta fiind de departe cel mai experimentat, de încredere şi inovator partener din punctul nostru de vedere”.
   

  - Herman Beldman, director de dezvoltare format tehnic la Supermarketurile Jumbo

  Sistemele de la Iluminat Philips luminează raionul de carne evidenţiind prospeţimea în Jumbo Foodmarkt, Olanda
  Sistemele de la Iluminat Philips luminează raionul de peşte evidenţiind prospeţimea în Jumbo Foodmarkt, Olanda

  Provocarea de la client

   

  Jumbo Foodmarkt din Breda este o capodoperă a comerţului cu amănuntul modern. Cu o suprafaţă de 6.000 m2 şi 35.000 de produse puse în vânzare, oferă clienţilor cea mai mare varietate de produse din Olanda. Cum putea conferi Philips un caracter sustenabil magazinului?

  Restaurantul din supermarket iluminat cu sistem modern de iluminat cu LED de la Philips

  Iluminatul potrivit 


  Cumpărăturile la Jumbo sunt o adevărată aventură. Piaţa alimentară oferă cele mai multe sortimente de produse din Olanda şi include o ciocolaterie, o brutărie proprie, un prăjitor de cafea şi o cafenea. Conducerea a dorit să găsească o soluţie de iluminat sustenabilă care să confere magazinului un caracter unic. Un aspect care punea probleme a fost iluminatul de decor pentru că unitatea avea concepte de exterior precum cărămida şi indicatoarele din lemn. Era clar că lumina artificială nu va funcţiona aici.

   

  Răspunsul a fost un concept bazat pe LED. Instalaţiile noastre de ultimă generaţie asigură un iluminat similar luminii zilei, conferind magazinului senzaţia de piaţă în aer liber. Am folosit Maxos LED pe culoarele de produse alimentare, asigurând libertatea de mişcare a clienţilor. Am folosit StyliD pentru a evidenţia grupurile de produse şi a atrage atenţia către standurile cu promoţii speciale.

   

  În zona caselor de marcat şi de trafic, am folosit corpuri de iluminat orientate în jos LuxSpace pentru a asigura vizibilitate clară pentru personal şi senzaţia de confort pentru clienţi chiar şi atunci când părăsesc magazinul. Pentru iluminatul general, lămpile ExactEffect îmbunătăţesc experienţa de cumpărare cu o strălucire primitoare, fără efecte de orbire. La raionul de delicatese, lămpile speciale StyliD Rose iluminează produsele din carne fără a provoca decolorarea acestora.

   

  Au fost atinse toate obiectivele, iar magazinul are acum un concept de iluminat unic care îi conferă personalitate şi face produsele să aibă un aspect mai atrăgător. În plus, iluminatul LED consumă cu 25% mai puţină energie decât în alte magazine Jumbo şi necesită mai puţine eforturi de întreţinere.

  • Maxos LED
   Maxos LED
   Clienţii din sectoarele industrial şi comercial caută soluţii pentru iluminatul general cu o recuperare justificabilă a investiției, care să îndeplinească totodată normele relevant...

  Implementăm
  un sistem
  sustenabil

  Echipa

  Supermarketurile Jumbo

  Client

  Cazuri similare