Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Păstrăm aerul

  „cool” al magazinelor

  Irma, Copenhaga, Danemarca

   

  Aflaţi cum foloseşte Irma soluţiile de iluminat economice pentru a reduce emisiile de carbon.

  Produse expuse la Irma, Copenhaga, iluminate cu soluţii Philips economice pentru supermarketuri

  Iluminatul este un
  exemplu bun

  privind alegerea soluţiilor optime pentru toate zonele”.

   

  - Lars Børresen, şeful departamentului de operaţii şi inginerie

  Contrast şi strălucire impecabile la raionul de vinuri din supermarketul Irma cu produse de iluminat de la Philips
  Contrast şi strălucire impecabile la raionul de vinuri din supermarketul Irma cu produse de iluminat de la Philips

  Provocarea de la client

   

  Irma creează magazine speciale. Este cel de-al doilea lanţ de supermarketuri ca vechime din lume, fiind axat pe produse de calitate şi practici ecologice. Pentru noua sa reprezentanţă din Copenhaga, compania căuta soluţii pentru a economisi energie şi a reduce emisiile de carbon.

  Iluminatul albastru al bolţilor încorporat în coloane înfrumuseţează aspectul supermarketului

  Iluminatul potrivit

   

  Irma ştie ce înseamnă tehnologia. Pentru noul lor magazin, au implementat mai multe iniţiative, cum ar fi noul sistem de case de marcat, noul sistem info-frieze cu efecte 3D şi feţe electronice pentru rafturi.  Un obiectiv principal al acestor inovaţii a fost economisirea de energie şi reducerea emisiilor de carbon. Magazinul nu s-a oprit aici, apelând şi la tehnologia de răcire la distanţă, unde apa rece este adusă în sistem din ocean.

   

  Iluminatul economic a facilitat inovaţii suplimentare. Pentru a crea o atmosferă plăcută, în jurul magazinului au fost montate LED-uri ExactEffect. Datorită sistemului optic avansat, aceste corpuri de iluminat asigură o distribuţie de precizie a luminii, ceea ce permite amplasarea lor la distanţe mai mari. Astfel economiile de energie sunt mai mari, aceste corpuri de iluminat fiind perfecte pentru punerea în valoare a produselor graţie redării excelente a culorii.

   

  Pentru a înfrumuseţa aspectul magazinului, am instalat corpuri ColorFuse Powercore în jurul coloanelor din interiorul clădirii. Luminile generează o strălucire albastră atrăgătoare care conferă magazinului un aer revigorant şi modern. Deoarece toate corpurile de iluminat noi folosesc tehnologia LED, ele nu generează căldură şi au un consum de energie minim.

   

  Noile surse de lumină LED au o durată de utilizare de aproximativ 50.000 de ore spre deosebire de lămpile tradiţionale care ofereau doar 10.000-12.000 de ore. În consecinţă, noul sistem de iluminat al supermarketului nu necesită practic servicii de întreţinere.

  • ColorFuse Powercore
   ColorFuse Powercore
   Cu fascicule luminoase înguste de lumină de culoare variabilă de înaltă calitate, ColorFuse Powercore este o alegere excelentă pentru o gamă completă de aplicaţii de iluminat razan...
  • InteGrade LED fixture system
   InteGrade LED fixture system
   Sistemul de accesorii InteGrade LED este o modalitate eficientă energetic de a crea o experienţă plăcută la cumpărături. Mulţumită dimensiunilor compacte, sistemul poate fi integra...

  Cazuri similare