Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Lumină mai bună,

  cumpărături mai plăcute

  Edeka Glückstadt,
  Germania


  Aflaţi cum a reuşit iluminatul pentru supermarketuri să asigure o experienţă de cumpărare superioară la EDEKA

   

  Raionul de carne de la Edeka Glückstadt iluminat cu soluţii avansate de la Iluminat Philips pentru un aspect mai proaspăt şi mai îmbietor

  Ne-au fost satisfăcute
  toate cerinţele.

     

  Acum, magazinul nostru este extrem de îmbietor şi are un aspect de calitate superioară. Indiferent unde ai merge, ai impresia că produsele sunt proaspete şi de o calitate excelentă”.

   

  - Jan Frauen, Director administrativ la EDEKA Frauen

   

  Raionul de legume de la Edeka Glückstadt iluminat cu soluţii Iluminat Philips pentru alimente proaspete
  Iluminat Philips a iluminat vitrinele frigorifice de la Edeka Glückstadt, făcându-le mai atractive cu ajutorul unor soluţii economice

  Provocarea de la client

   

  Grupul EDEKA promovează progresul în rândul magazinelor alimentare din Germania. Cu aproximativ 11.700 de magazine şi o cifră de afaceri anuală de 44,8 miliarde Euro, este cel mai mare lanţ de supermarketuri din ţară. Când sucursala sa din Glückstadt a avut nevoie de o renovare a sistemului de iluminat, Philips a fost rugată să ofere ajutor.

  Iluminatul potrivit 


  Mâncarea nu este singurul lucru important pentru grupul EDEKA. Compania îşi ia şi responsabilităţile ecologice în serios şi a dorit să implementeze un sistem de iluminat care să economisească energie. În acelaşi timp, era esenţial să ofere clienţilor o experienţă superbă la cumpărături prin crearea unei atmosfere atractive şi elegante.


  Întregul magazin a fost dotat cu lămpi moderne LED care asigură o vizibilitate impecabilă şi o ambianţă primitoare. Pentru a compensa tavanul fals de mică înălţime, a fost aleasă o versiune nelineară a gamei Maxos LED. Datorită saturaţiei excelente a culorii şi luminii puternice, clienţii pot citi cu uşurinţă indicatoarele şi etichetele produselor. Raionul de carne a fost dotat cu LuxSpace Accent Rose LED datorită spectrului cu lumină caldă care pune carnea în evidenţă fără efecte de căldură sau decolorare.


  Magazinul a fost adus la viaţă de noul iluminat pentru supermarketuri care îi conferă structură, siguranţă şi o ambianţă relaxată. Şi, datorită eficienţei energetice a lămpilor moderne LED, magazinul va folosi mai puţină electricitate şi va genera mai puţine emisii de C02 decât sistemele de iluminat convenţionale.


  Lămpile moderne LED instalate în magazin au o durată de până la 50.000 ore, EDEKA Group economisind astfel bani privind lucrările de reparaţii şi înlocuire.

  Punem zâmbetul
    pe chipurile cumpărătorilor

  Echipa

  EDEKA Frauen, Glückstadt, Germania

  Client

  Jan Frauen, Peter Frauen, Dierk Frauen

  Directori

  Irina Schmolinsky, Iluminat Philips

  Consultanţă sistem de iluminat

  Cazuri similare