Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  consumul de energie cu 53% folosind

  MASTER LEDtube

  Dansk Supermarked, Danemarca

   

  MASTER LEDtube este soluţia potrivită pentru Dansk Supermarked.

  Dansk Supermarked MASTER LEDtube

  am urmărit cu atenţie evoluţia
  tuburilor LED

  şi suntem convinşi că acestea reprezintă soluţia potrivită pentru noi, atât din punct de vedere al consumului de curent, cât şi al calităţii luminii”
  Dansk Supermarked MASTER LEDtube
  Dansk Supermarked MASTER LEDtube

  Provocarea de la client

   

  Elementele existente sunt refolosite, altfel că au fost eliminate doar condensatoarele iar starterele cu licărire au fost înlocuite cu startere de probă. Baza LEDtube se poate roti pentru a fi fixată pe instalaţii, prin urmare, este o operaţiune foarte simplă.

  MASTER LEDtube

  Iluminatul potrivit

   

  Noile tuburi LED asigură o reducere cu 53% a consumului de energie per instalaţie (pentru o instalaţie de 36 W). "Am folosit o companie externă pentru a măsura consumul de energie, deoarece ne-am dorit un rezultat complet obiectiv", afirmă Ulrik Leth, Electrician instalator la Dansk Supermarked.

   

  "Tuburile LED oferă, de asemenea, un avantaj suplimentar datorită duratei lor lungi de viaţă. În locul duratei de viaţă a tuburilor T8 de aproximativ 13.000 de ore, avem noile tuburi LED care durează circa 50.000-60.000 de ore, ceea ce înseamnă că reducem costurile de înlocuire şi mărim durata de viaţă a celor mai vechi instalaţii ale noastre, deoarece nu mai riscăm să le deteriorăm atunci când înlocuim tuburile".

  • MASTER LEDtube EM/Mains
   MASTER LEDtube EM/Mains
   Philips MASTER LEDtube integrează o sursă de lumină cu LED în forma tradițională a tubului fluorescent. Construcţia sa unică creează un aspect vizual perfect uniform, care nu se de...

  Cazuri similare