Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Am crescut vânzările
  unei brutării

   

  Bakkerij Voncken  

  Landgraaf, Olanda

   

  Aflaţi cum au ajutat lămpile MASTERColour CDM cu lumină caldă să crească vânzările cu ajutorul iluminatului îmbietor.

  Bakkerij Voncken Philips MASTERColour CDM Warm

  Diferenţa faţă de sistemul de

  iluminat

  vechi a fost incredibilă. Este acum un ocean de lumină. Luminos şi strălucitor. Pâinea şi prăjiturile arată fantastic, la fel ca şi interiorul magazinului. Aceste lămpi scot la iveală tot ce au mai bun produsele noastre."

   

  - Frans Voncken, Proprietar, Brutăriile Voncken

  Bakkerij Voncken Philips MASTERColour CDM Warm

  Provocarea de la client


  Brutăria Voncken este o întreprindere înfloritoare. În ultimii 19 ani, a crescut de la un singur magazin la 14 locaţii cu peste 120 de angajaţi. Când a trebuit să reamenajeze unul dintre magazinele sale achiziţionate recent, compania a dorit să afle dacă iluminatul modern poate conferi un farmec interior nou.
  Bakkerij Voncken Philips MASTERColour CDM Warm

  Iluminatul potrivit

   

  Crearea unei ambianţe apetisante era importantă pentru Voncken. După ce a achiziţionat patru magazine de la o companie concurentă, societatea avea nevoie să le amenajeze astfel încât aspectul şi ambianţa să fie în ton cu locaţiile existente. „În 2010 am reamenajat unul dintre aceste magazine noi în Heerlen, în colaborare cu designerii de interior de la Emondt” a declarat proprietarul Frans Voncken. „Noi avem propriul stil de amenajare interioară; dorim ca oamenii să ştie imediat că se află într-unul din magazinele noastre. Am reuşit să facem acest lucru în Heerlen dar lămpile SDW-TG de acolo au început să îşi piardă efectul în timp”.

   

  Când a venit momentul să reamenajăm noul magazin din Landgraaf, la începutul anului 2012, Edmont a sugerat un nou tip de iluminat: lămpile MASTERColour CDM Warm de la Philips. „Noi proiectăm sistemul de iluminat şi furnizăm soluţiile de iluminat pentru Emondt”, afirmă Richard van Plaggenhoef de la Powerlight. „Am considerat că lămpile CDM Warm sunt o alternativă excelentă pentru cele SDW-TG. Sunt mai bune în ceea ce priveşte durata de viaţă şi conservarea fluxului de lumeni, precum şi cantitatea şi calitatea luminii. Datorită temperaturii mici de culoare de 2.500 K, creează şi o ambianţă foarte caldă”.

   

  Lămpile CDM Warm au fost montate în zonele cu scaune şi deasupra tejghelei şi rafturilor pe care este expusă mâncarea. „Aceste lămpi accentuează categoric nuanţele de roşu şi maro. Am văzut şi alte lămpi care fac merele să fie prea verzi şi pâinea prea maronie, pierzându-şi aspectul natural”, a declarat Frans Vocken. „Iar în timp, efectul s-a accentuat. Lucrurile stau diferit cu aceste lămpi Philips; pâinea are un aspect maro auriu, foarte îmbietor. Atunci când preparăm o tartă cu fructe cu înveliş gelatinos, aproape că se oglindeşti în ea. Chiar se observă culorile fructelor. Nu am mai întâlnit acest efect la alte lămpi”.

  Am crescut vânzările

  unei brutării

  Echipa

  Bakkerij voncken

  Client

  Cazuri similare