Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  XL inseamna acum

  'extra delicios'

  Albert Heijn XL
  Eindhoven, Olanda


  O vizită la recent reamenajatul AH XL reprezintă o experienţă cu adevărat unică. Pe lângă un maestru pizzar care lucrează cu un cuptor din piatră şi mici bucătării unde maeştrii bucătari gătesc preparate gustoase, AH oferă clienţilor multă inspiraţie datorită numeroaselor noutăți și produselor proaspete.
  Albert Heijn XL Eindhoven-Philips Lighting 1

  Clienţii noştri
  se bucură de o atmosferă

  licaldă şi plină de viaţă. Temperaturile cromatice şi redarea culorilor asigură prezentarea fiecărui departament în cea mai bună lumină posibilă, pentru a ispiti şi a inspira clienţii. Reacţiile iniţiale ale clienţilor, industriei publicitare şi experţilor în supermarketuri au fost foarte entuziaste”.

   

  - Dijana Cicak, director european de concept pentru Ahold

  Albert Heijn XL Eindhoven-Philips Lighting 3

  Provocarea clientului

   

  Magazinul este decorat cu gust, folosind materiale sustenabile, iar acoperişul este echipat cu 1.200 de panouri solare, pentru generarea de energie verde. Următorul pas logic a constat în dotarea întregului mediu interior şi exterior cu iluminat eficient energetic cu LED, simultan cu încercarea de a maximiza experienţa clienţilor prin cea mai bună iluminare posibilă. Philips s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor.

  Albert Heijn XL Eindhoven-Philips Lighting 4

  Iluminatul potrivit

  În multe privinţe, planul de iluminat al magazinului este deosebit de inovator în comparaţie cu al altor supermarketuri. Acest lucru se datorează în principal utilizării diferitelor temperaturi cromatice, ceea ce Philips denumeşte „reţete de lumină”, pentru a face toate departamentele şi diferitele tipuri de alimente să iasă în evidenţă şi să pară delicioase.

   

  Mai mult decât atât, toate corpurile de iluminat dispun de posibilitatea de reglare a intensităţii luminoase, datorită protocolului Dali prevăzut cu sisteme de comandă Dynalite. Întrucât iluminatul liniar lipseşte, departamentele cu produse proaspete şi rafturile cu alimente uscate beneficiază de importanţă egală.

   

  Zona de intrare, care a fost transformată într-o piaţă, creează o impresie marcantă. Furnizorii locali îşi vând bunurile din spatele diverselor standuri. Pentru a crea o atmosferă de „piaţă în aer liber”, graţioasele corpuri cilindrice de iluminat Philips Modular Flatmoon sunt montate la interior şi la exterior de-a lungul enormei faţade din sticlă. Spoturile Selecon – care se utilizează, de regulă, în industria divertismentului – proiectează un tipar de frunze pe podea, creând impresia că soarele străluceşte printre copaci. Iluminatul din piaţă se reglează în mod intuitiv pe durata zilei, în trei etape: ziua, iluminatul este la 100%, în amurg îşi reduce intensitatea la 60%, iar seara scade şi mai mult, la 30%. Astfel, încă de la intrare, clientul beneficiază garantat de o experienţă unică în orice moment al zilei.

   

  Senzaţia de exterior este păstrată şi în zona caselor de marcat. Aici, corpurile de iluminat Mini 300 Stealth asigură o experienţă plăcută de lumină diurnă, astfel încât tranziţia către exterior să aibă loc cât mai confortabil cu putinţă. Dijana Cicak, director european de concept pentru Ahold, declară: „Magazinul este extrem de cald şi atrăgător, datorită, în parte, şi planului de iluminat”. Reacţiile iniţiale ale clienţilor, industriei publicitare şi experţilor în supermarketuri au fost pozitive”.

  Dynalite controls

  Dynalite controls

   

  Lighting control made easy. Dynalite offers automated light operation that meets your preferences and saves energy.

   

  Learn more

  accent bspot hdr

  Selecon spots

   

  Understanding the nature of light in architecture, design and art.

   

  View Product

  XL inseamna acum
  “extra delicios”

  Echipa

  Ahold

  Client

  Judith Everaarts van Claessens Erdmann architects & designers

  Arhitect de interior

  Related cases