Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Ajutaţi-i pe elevi
  să îşi păstreze concentrarea

  Şcoala elementară Wintelre, Wintelre, Olanda

     

  Aflaţi cum iluminatul inteligent pentru şcoli îi ajută pe copii să îşi păstreze concentrarea la Şcoala elementară Wintelre.
  Elevi la Şcoala elementară Wintelre, unde iluminatul de la Philips a creat o atmosferă luminoasă în sala de curs propice învăţatului

  Începem activitatea
  dimineaţa

  cu un iluminat puternic care stimulează energia şi, în mod normal, încheiem ziua cu un iluminat cald care calmează şi linişteşte, asigurând o ambianţă în care putem derula discuţii de calitate sau activităţi creative. Această schimbare a iluminatului este apreciată atât de elevi cât şi de profesori, astfel că opinia noastră privind impactul soluţiei SchoolVision asupra sălii de curs este una pozitivă”.

   

  - Jane van der Heijden, Director al Şcolii elementare Wintelre

  Elevii îşi desfăşoară activitatea într-un mediu cu lumină normală la Şcoala elementară Wintelre

  Provocarea de la client


  Wintelre este o şcoală elementară aparte. Este membră Veldvest, o organizaţie formată din 18 şcoli, şi are ca scop principal promovarea talentelor individuale ale copiilor. În colaborare cu Universitatea din Twente, Wintelre şi Veldvest au testat iluminatul SchoolVision în sălile de curs.
  Setarea de iluminat focalizat ajută la crearea unei atmosfere ideale pentru învăţare în sala de curs la Şcoala elementară Wintelre

  Iluminatul potrivit

   

  Proiectul a luat naştere după ce Veldvest a solicitat câteva sfaturi de la Philips privind iluminatul. A aflat despre un studiu recent desfăşurat la Universitatea din Hamburg care a demonstrat că lumina poate reduce agitaţia din sala de curs. Cum Veldvest era interesată să îmbunătăţească iluminatul din şcoli, aceasta a fost ocazia ideală de a încerca sistemul SchoolVision în sălile de curs locale.

   

  Sistemul SchoolVision a fost instalat în două săli de la şcoala Wintelre, iar două clase de la Şcoala elementară Veldvest De Rank din Veldhoven au format grupul de control. În acest fel, cercetătorii au putut compara performanţele elevilor din sălile cu sau fără sistem Schoolvision.

   

  Sistemul inovator SchoolVision vizează crearea atmosferei ideale pentru învăţare în sala de curs. Permite profesorilor să aleagă unul din cele patru scenarii de iluminat presetate, „Normal”, „Energy”, „Focus” sau „Calm”. Aceste setări pot fi folosite pentru a calma copiii dacă sunt foarte energici, pentru a-i mobiliza dacă sunt apatici sau pentru a-i ajuta să se concentreze în timpul activităţilor solicitante. Atât copiii cât şi profesorii au apreciat noul sistem de iluminat iar profesorii au constatat că nivelul de concentrare a crescut.

   

  Rezultatele preliminare au arătat că nivelul de concentrare era cu 8,7% mai mare în sala de curs dotată cu SchoolVision. Acesta a crescut la 13,6% după o lună şi se preconizează că va creşte şi mai mult pe termen lung.

  Facilităm educaţia
  cu ajutorul luminii

  Echipa

  Stichting Veldvest

  J. Verheggen, Proiectare instalaţii electrice

  Instalator

  Către site-ul web

  Cazuri similare